211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Θοδωρής Φέρρης και Άννα Βίσση μαζί στη σκηνή

Θοδωρής Φέρρης αννα βισση αθηνα μπουζουκια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η μουσική τους συνάντηση στη σκηνή του Barbarella Live Stage. 

Το Hotel Ermou είναι κοντά μας για ακόμα μια χειμερινή σεζόν στη διασκέδαση της Αθήνας με την κλασική του συνεργασία: η Άννα Βίσση, για έβδομη χρονιά (και φορά), ετοιμάζεται να ανέβει στη σκηνή του και να μας χαρίσει και πάλι έναν μοναδικό χειμώνα διασκέδασης.

Η πρεμιέρα της είναι προγραμματισμένη για την επόμενη Παρασκευή, στις 16 Δεκεμβρίου 2022, ενώ η τραγουδίστρια θα είναι κοντά μας μέσα από μία σειρά εμφανίσεων κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Πριν λίγες μέρες ολοκλήρωσε και τις εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη και το Barbarella Live Party, πίστα στην οποία τους επόμενους μήνες θα βλέπουμε τον Θοδωρή Φέρρη, έναν άκρως αγαπημένο καλλιτέχνη που σημειώνει μια διαρκώς ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια.

Μάλιστα, στην τελευταία βραδιά της, εκείνος βρέθηκε στο στέκι της Θεσσαλονίκης και διασκέδασε με το τελευταίο πρόγραμμα της τραγουδίστριας, ενώ ανέβηκε και στη σκηνή και τραγούδησε μαζί της. Η οικοδέσποινα ενημέρωσε μάλιστα το κοινό, πως ο καλλιτέχνης θα παραλάβει τη σκυτάλη του προγράμματος το επόμενο διάστημα. Μάλιστα η πρεμιέρα του είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή, 9 Δεκεμεβρίου. Δες στο παρακάτω βίντεο αυτή τη συνάντησή τους επί σκηνής.

Θοδωρής Φέρρης και Άννα Βίσση μαζί στη σκηνή

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024