211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Hotel Ermou 2023: Πότε κάνει πρεμιέρα η Άννα Βίσση;

Hotel Ermou vissi 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Για έβδομη σεζόν στην ίδια σκηνή η Άννα Βίσση.

Το Hotel Ermou επιστρέφει για μια ακόμα σεζόν, φέρνοντας τη διασκέδαση και την απόλυτη μουσική στην καρδιά της Αθήνας. Και φέτος, η κλασική συνεργασία με την αγαπημένη τραγουδίστρια Άννα Βίσση υπόσχεται μια σεζόν γεμάτη μοναδικές στιγμές.

Με μια ανάρτηση στο Instagram, το κέντρο ανακοίνωσε πως η πρεμιέρα των εμφανίσεων της Άννας Βίσση θα λάβει χώρα την επόμενη Παρασκευή, στις 16 Δεκεμβρίου 2022. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η τραγουδίστρια θα μας ταξιδεύει με τη μουσική της σε ένα μοναδικό ταξίδι διασκέδασης.

Παράλληλα με τις εμφανίσεις της, η εκρηκτική τραγουδίστρια ετοιμάζει και μια ευχάριστη έκπληξη για το κοινό της. Ένα νέο τραγούδι με τίτλο “Γκαζόζα” είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει, υποδεχόμενο τους θαυμαστές της σε μια ανανεωμένη εκδοχή των εμφανίσεών της στην Αθήνα.

Πριν από αυτή την ανακοίνωση, η Άννα Βίσση ολοκλήρωσε με επιτυχία τις εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη και το Barbarella Live Party. Τώρα είναι έτοιμη να επιστρέψει στην Αθήνα και να μας χαρίσει αξέχαστες στιγμές διασκέδασης.

Για τους λάτρεις της μουσικής, το Hotel Ermou προσφέρει μια μοναδική εμπειρία. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτή τη μοναδική πρεμιέρα και να χορέψετε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο χειμώνας φέτος υπόσχεται να είναι ακόμα πιο λαμπερός και διασκεδαστικός με το Hotel Ermou και την Άννα Βίσση. Ετοιμαστείτε να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη!

Hotel Ermou 2023: Πότε κάνει πρεμιέρα η Άννα Βίσση;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024