211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ESTET Athens: Πότε κάνουν πρεμιέρα Μακρόπουλος – Καραφώτης;

ESTET Athens frangelico athens τιμες κρατηση τηλεφωνο
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μία ακόμα πρεμιέρα στην Αθήνα από τον Νίκο Μακρόπουλο και τον Κώστα Καραφώτη.

Η σκηνή αποχαιρέτησε το Frangelico, αλλά φέρνει μια νέα ατμόσφαιρα με το ESTET Athens στον Άλιμο. Μετά από δεκαετίες στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης, οι Νίκος Μακρόπουλος και Κώστας Καραφώτης επιστρέφουν για μια εποχή γεμάτη μουσική και εκπλήξεις.

Η ανανέωση είναι αναπόφευκτη, και το ESTET Athens να φέρνει ακριβώς αυτό. Το Frangelico μεταμορφώνεται σε έναν χώρο που υπόσχεται να κατακτήσει τις καρδιές των λατρών της νυχτερινής Αθήνας. Με μια σεζόν γεμάτη μεγαλείο και μουσική ποικιλία, η πρεμιέρα του ESTET Athens σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα.

Οι Νίκος Μακρόπουλος και Κώστας Καραφώτης, δύο μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να μας χαρίσουν μια αξέχαστη σεζόν. Με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους και έναν χώρο γεμάτο ενέργεια, το ESTET Athens υπόσχεται να είναι ο προορισμός για μια μοναδική νυχτερινή εμπειρία.

Δες τον Νίκο Μακρόπουλο σε παλαιότερες εμφανίσεις του:

Η ανατρεπτική πρεμιέρα αναμένεται την ερχόμενη Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2022, και οι εκπλήξεις είναι αναμενόμενες. Μετρήστε αντίστροφα για μια βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και ανατροπές.

Στο μεταξύ, αν ανυπομονείτε για το Σάββατο, δείτε τα διαθέσιμα μουσικά σχήματα και ετοιμαστείτε για μια ακόμα αξέχαστη βραδιά στον υπέροχο χώρο του ESTET Athens.

ESTET Athens: Πότε κάνουν πρεμιέρα Μακρόπουλος – Καραφώτης;

ESTET Athens

ESTET Athens

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024