211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Θέμης Αδαμαντίδης: Ο τίτλος του νέου του τραγουδιού

Θέμης Αδαμαντίδης vegas live stage τιμες
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μία επιτυχία έρχεται από εκείνον. 

Ο λαϊκός τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης ετοιμάζεται να μας χαρίσει μια ακόμα μουσική κυκλοφορία που αναμένεται να μας συναρπάσει. Μετά από αρκετό καιρό αναμονής, η δισκογραφική εταιρεία του, Heaven Music, ανακοίνωσε τον τίτλο του νέου του τραγουδιού: «Η ζωή».

Αυτή η επερχόμενη κυκλοφορία φαίνεται να είναι ένα ακόμα διαμάντι στην πορεία του καλλιτέχνη. Οι στίχοι και η μουσική ανήκουν στον ταλαντούχο Νίνο, δημιουργώντας έναν εντυπωσιακό συνδυασμό ανάμεσα σε δύο καλλιτέχνες με διαφορετικά ρεπερτόρια.

Παράλληλα με την ανακοίνωση του νέου τραγουδιού, ο Θέμης Αδαμαντίδης εμφανίζεται στο «Cabana Live Stage» στην Αθήνα, συνοδευόμενος από τους ταλαντούχους Βασίλη Τερλέγκα και Αλέκο Ζαζόπουλο. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, το σχήμα αυτό χαρίζει μοναδικές στιγμές διασκέδασης στους επισκέπτες του.

Το νέο τραγούδι αναμένεται να αναδειχθεί σε ένα ακόμα κομμάτι που θα κατακτήσει τις καρδιές του κοινού. Με τη μοναδική του φωνή και τον χαρακτηριστικό του τρόπο, ο Θέμης Αδαμαντίδης αναμένεται να μας ταξιδέψει μέσα από τους στίχους του και τη μουσική του Νίνο.

Με ανυπομονησία περιμένουμε λοιπόν να απολαύσουμε αυτή τη νέα δημιουργία του αγαπημένου καλλιτέχνη, που αναμένεται να μας χαρίσει συγκίνηση και στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες.

Θέμης Αδαμαντίδης: Ο τίτλος του νέου του τραγουδιού

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024