211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Στέλιος Ρόκκος και Λένα Ζευγαρά: Ποιοι τραγουδιστές θα τους συνοδεύουν στην πίστα;

Στέλιος Ρόκκος λενα ζευγαρα θεσσαλονικη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Λίγο πριν από την πρεμιέρα τους στη Θεσσαλονίκη.

Η Πύλη Α επιστρέφει στη νυχτερινή διασκέδαση της Θεσσαλονίκης με ένα σχήμα – έκπληξη που θα φέρει τα πάνω κάτω! Στέλιος Ρόκκος και Λένα Ζευγαρά, δύο πολύ αγαπημένα ονόματα του λαϊκού τραγουδιού ενώνουν τις φωνές τους και ετοιμάζονται να κάνουν τη μεγάλη τους πρεμιέρα. Συγκεκριμένα, η πίστα ετοιμάζεται να υποδεχτεί το σχήμα αυτό από το Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου και για κάθε Σάββατο και Κυριακή οι δύο καλλιτέχνες θα βρίσκονται εκεί και θα απογειώνουν το κέφι.

Οι δύο καλλιτέχνες έρχονται να παραλάβουν τη σκυτάλη του προγράμματος από ακόμα ένα ζευγάρι καλλιτεχνών που ξεχώρισαν την άνοιξη, τον Σάκη Ρουβά και την Έλλη Κοκκίνου, οι οποίοι ήταν οι τελευταίοι που ανέβηκαν στην εν λόγω πίστα. Μάλιστα, τον Στέλιο Ρόκκο είχαμε δει στη συγκεκριμένη πίστα και τον περασμένο χειμώνα, μαζί με την Πάολα.

Μέσα από ένα post στο Istagram, έγιναν γνωστά και τα ονόματα που θα συνοδεύουν στη σκηνή αυτούς τους δύο καλλιτέχνες. Πρόκειται για τον Βαγγέλη Κακουριώτη και την Έλενα Παναγιωτίδου, δύο καλλιτέχνες που θα δώσουν τη δική τους, νεανική νότα στο μοναδικό αυτό πρόγραμμα.

Στέλιος Ρόκκος και Λένα Ζευγαρά: Ποιοι τραγουδιστές θα τους συνοδεύουν στην πίστα;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024