211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Έναστρον: Ποιες διάσημες τραγουδίστριες διασκέδασαν με το πρόγραμμα;

Έναστρον αθηνα τιμες μελισσες 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το πρώτο διήμερο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Το “Έναστρον” άνοιξε τις πόρτες του για ένα διήμερο γεμάτο μουσική και διασκέδαση. Μελίsses και η Δέσποινα Βανδή δίνουν το στίγμα τους στη σκηνή, συνεχίζοντας τον δρόμο για μια μοναδική σειρά εκπληκτικών εμφανίσεων.

Οι Kings και η Τάνια Μπρεάζου προσθέτουν τον δικό τους μοναδικό τόνο στη βραδιά, προσφέροντας μια μοναδική μουσική εμπειρία σε όσους παρακολουθούν το πρόγραμμα.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους πρόσφατα βρέθηκαν πολλοί επώνυμοι, μεταξύ των οποίων δύο αγαπημένες τραγουδίστριες που κλέβουν τις εντυπώσεις με κάθε τους εμφάνιση. Η Έλλη Κοκκίνου και η Πάολα έλαμψαν από τα πρώτα τραπέζια του κέντρου.

Η Πάολα, μάλιστα, πήρε το μικρόφωνο και ερμήνευσε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, καθώς και κομμάτια από το προσωπικό της ρεπερτόριο.

Οι διάσημες τραγουδίστριες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, αφήνοντας πίσω τους ένα αξέχαστο βράδυ γεμάτο μουσική και συναισθήματα.

Με μια ατμόσφαιρα γεμάτη ενέργεια και διασκέδαση, το “Έναστρον” αποδεικνύεται ένας προορισμός για όσους αναζητούν ποιότητα και ζωντάνια στις νυχτερινές τους εξορμήσεις.

Δείτε τα διαθέσιμα μουσικά σχήματα και τα διαθέσιμα μπουζούκια το Σάββατο.

Έναστρον: Ποιες διάσημες τραγουδίστριες διασκέδασαν με το πρόγραμμα;

Έναστρον

Έναστρον

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024