211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Φεύγω: Έλενα Παπαρίζου και Γιώργος Σαμπάνης συνεργάζονται δισκογραφικά

Φεύγω σαμπανης παπαριζου βοτανικος live stage
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Και πάλι μετά από 12 χρόνια.

Η ελληνική μουσική δέχεται για άλλη μια φορά την επιστροφή μιας αξέχαστης συνεργασίας. Η Έλενα Παπαρίζου και ο Γιώργος Σαμπάνης ενώνουν τις φωνές και τα ταλέντα τους για ένα ξεχωριστό δισκογραφικό ταξίδι, με το τραγούδι “Φεύγω”.

Μετά από 12 ολόκληρα χρόνια, οι δυο τους επιστρέφουν στο στούντιο και ετοιμάζονται να μας χαρίσουν ένα ακόμα μουσικό κομμάτι. Η Έλενα Παπαρίζου ανακοίνωσε με χαρά μέσω Instagram την επιστροφή της σε δισκογραφική συνεργασία με τον Γιώργο Σαμπάνη, δίνοντας μας μια γεύση από το τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Το τραγούδι “Φεύγω”, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 5 Δεκεμβρίου, υπόσχεται να αγαπηθεί πολύ από τους θαυμαστές τους. Η συνεργασία τους αναμένεται να είναι μια ακόμα επιτυχία στην πορεία τους, αναδεικνύοντας το ταλέντο και την εξέλιξή τους στον χώρο της μουσικής.

Όχι μόνο στο στούντιο, αλλά και στη σκηνή, η συνεργασία τους είναι εντυπωσιακή. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, βρίσκονται στην πίστα του Βοτανικού, φέρνοντας τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της Αθήνας.

Με τη συνοδεία της ταλαντούχας Αναστασίας, δημιουργούν ένα μοναδικό πρόγραμμα που κεντρίζει το ενδιαφέρον και τις εντυπώσεις του κοινού.

Με την αναμονή να κορυφωθεί στις 5 Δεκεμβρίου, όταν θα κυκλοφορήσει το “Φεύγω”, οι φανς αναμένουν με ανυπομονησία να ακούσουν το νέο αυτό αριστούργημα από δύο αγαπημένους καλλιτέχνες. Μια σίγουρη επιτυχία που θα μείνει αξέχαστη στην ιστορία της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Συγκεκριμένα, η διάσημη καλλιτέχνιδα έκανε μια ανάρτηση στο Instagram όπου έγραψε: ««Φεύγω» – Out 09/12 ✨🎵 Επιτέλους… μετά από 12 χρόνια ξανασυναντιόμαστε δισκογραφικά με τον αγαπημένο μου @georgesabanis και την μοναδική @eleana_vrachali σε ένα τραγούδι που μιλάει μέσα στην καρδιά μου… 🙏🏻♥️

«Φεύγω» λοιπόν..! 💫 Το ακούτε αποκλειστικά στον @rythmos949fm στην Αθήνα, στο @cosmoradio_951 στη Θεσσαλονίκη στον @superfm_radio στην Κύπρο και σε επιλεγμένα ραδιόφωνα σε όλη την Ελλάδα από την Δευτέρα 05/12». 

Φεύγω: Έλενα Παπαρίζου και Γιώργος Σαμπάνης συνεργάζονται δισκογραφικά

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024