211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Stairs Athens: Κολέτσα και Ζώτος κάνουν πρεμιέρα το Σάββατο

Stairs Athens κρατηση τηλεφωνο τιμες
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μία σεζόν επιτυχίας έρχεται σύντομα στο νυχτερινό κέντρο. 

Τη δεύτερη χρονιά παρουσίας του στον χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης ετοιμάζεται να διανύσει το Stairs Athens από το ερχόμενο Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2022, όπου θα κάνει την πρεμιέρα του. Πρωταγωνιστές στη σκηνή του φέτος, η Χριστίνα Κολέτσα και ο Χρήστος Ζώτος, δύο καλλιτέχνες που ακολουθούνται από το δικό τους κοινό και μαζί αναμένεται να αφήσουν το στίγμα τους στη διασκέδαση φέτος, ανεξίτηλο.

Μια ομάδα νεαρών καλλιτεχνών θα ολοκληρώνουν το πρόγραμμα δίνοντας τη δική τους νότα στο μοναδικό αυτό πρόγραμμα. Συγκεκριμένα, αυτοί είναι η Σοφία Δανέζη, η Ανχελίτα, ο Γιάννης Λάφης, ο Άρης Φαράντος και ο σαξφωνίστας Τομ Γιαννακόπουλος. Το κέντρο, μέσα από μία ανάρτηση αποκάλυψε το σχήμα που έρχεται στη σκηνή του αλλά και την ημερομηνία πο9υ θα κάνει την έναρξή του.

Την περασμένη σεζόν, ο οικοδεσπότης στο συγκεκριμένο κέντρο, που εγκαινίασε και την πίστα αυτή, ήταν ο Δήμος Αναστασιάδης. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης πραγματοποίησε μια πολύ επιτυχημένη σεζόν, ενώ τώρα θα δούμε τον δεύτερο χρόνο επιτυχιών του κέντρου.

Stairs Athens: Κολέτσα και Ζώτος κάνουν πρεμιέρα το Σάββατο

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stairs Athens (@stairsathens)

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024