211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Καρράς- Μαζωνάκης χειμερινή συνεργασία

ΚΑΡΡΑΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Καρράς – Μαζωνάκης: Θα συνεργαστούν επί σκηνής την επόμενη σεζόν;

Είναι δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της νύχτας και της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, με άπειρους θαυμαστές να τους ακολουθούν εδώ και χρόνια σε κάθε τους βήμα. Και η συνεργασία τους επί σκηνής δεν θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο από πολυαναμενόμενη, που σίγουρα θα ταράξει τα νερά της νυχτερινής Αθήνας. Είναι όντως γεγονός; Οι δύο τραγουδιστές θα ενώσουν τις δυνάμεις τους το ερχόμενο φθινόπωρο;

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που κυκλοφορούν, και χωρίς καμία επίσημη επιβεβαίωση ακόμα, οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες θα μοιραστούν τη σκηνή του «Έναστρον» και θα προκαλέσουν πανικό στην χειμερινή Αθήνα του 2015-16. Ποιος άλλωστε δεν θα ήθελε να τους απολαύσει σε μια συνεργασία; Το μόνο σίγουρο είναι πως το σχήμα θα μονοπωλήσει κάθε ενδιαφέρον και θα χαρίσει ανεπανάληπτες στιγμές διασκέδασης.

Και οι δυο τους ετοιμάζονται για μια δυναμική επιστροφή στις πίστες της Αθήνας, ύστερα από τον περασμένο χειμώνα που κατάφεραν επίσης να προκαλέσουν πανικό και να κερδίσουν την ανταπόκριση του κόσμου, με τα δυναμικά σχήματα στα οποία συμμετείχαν. Ο Βασίλης Καρράς, εμφανιζόταν και πάλι στην πίστα του «Έναστρον», με τον Στέλιο Ρόκκο, τον Τάκη Ζαχαράτο και την Αμαρυλλίς, ενώ ο Γιώργος Μαζωνάκης, χάρισε μοναδικές βραδιές από την πίστα του «Teatro», με την Πάολα και τον Παντελή Παντελίδη. Ελπίζουμε όντως να τους δούμε σε μια τέτοια συνεργασία που σίγουρα θα μας απασχολήσει πολύ.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024