211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Fantasia: Πότε κάνει πρεμιέρα ο Νίκος Οικονομόπουλος;

Fantasia live τηλεφωνο
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Και φέτος στο Fantasia ο Νίκος Οικονομόπουλος. 

Για ακόμα μία σεζόν, όπως είναι ήδη γνωστό εδώ και καιρό, ο Νίκος Οικονομόπουλος συνεχίζει την άκρως επιτυχημένη του συνεργασία με την πίστα του Fantasia. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης πέρσι αποτέλεσε ίσως τι πιο επιτυχημένο σχήμα της νυχτερινής διασκέδασης και φέτος η επιτυχία θα επαναληφθεί.

Ο πρώτος του προσωπικός δίσκος κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2007 με τίτλο “Πρώτη αγάπη”. Από το δίσκο αυτό αρκετά τραγούδια σημείωσαν επιτυχία, όπως το “Δεν είσαι εντάξει” “Όλα για σένα”, “Κοίτα να μαθαίνεις”, “Δυο Σπασμένα Ποτήρια” και “Αυτό το αστέρι.

Τον Ιούνιο του 2008 τιμήθηκε με το βραβείο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη στα MAD Video Music Awards.

Τώρα, μέσα από το Instagram έγινε γνωστή και η ημερομηνία της έναρξης του σχήματος και οι καλλιτέχνες που θα τον πλαισιώνουν, ενώ βλέπουμε και τις αφίσες του σχήματος για πρώτη φορά. Συγκεκριμένα, η πρεμιέρα θα γίνει την Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2022, και το πρόγραμμα θα είναι κοντά στο κοινό κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Τον τραγουδιστή θα πλαισιώνουν ο Γιώργος Λιβάνης, η Ανδρομάχη και η Μορφούλα Ιακωβίδη. Δες παρακάτω τις αναρτήσεις που έγιναν για την επερχόμενη πρεμιέρα. O χρόνος μετρά αντίστροφα για ακόμα μια μεγάλη πρεμιέρα στην Αθήνα.

Fantasia: Πότε κάνει πρεμιέρα ο Νίκος Οικονομόπουλος;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024