211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ESTET Athens: Το παλιό Frangelico ανοίγει τις πόρτες του ανανεωμένο

ESTET Athens φραντζελικο παραλιακη μπουζουκια αθηνα 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Νίκος Μακρόπουλος και Κώστας Καραφώτης έρχονται στην πίστα του του ESTET Athens.

Απόλυτα ανανεωμένο, το ESTET Athens έρχεται από τον χώρο του πρώην Frangelico , φέρνοντας μια φρέσκια αύρα στη νυχτερινή σκηνή της Αθήνας. Μετά από τρεις δεκαετίες δυναμικής παρουσίας, ο χώρος στη λεωφόρο Ποσειδώνος 35, στον Άλιμο, αναπτύσσεται σε έναν πραγματικό χώρο της απόλυτης ψυχαγωγίας, φέρνοντας στο προσκήνιο δύο αξιοσημείωτους καλλιτέχνες.

Το δίδυμο των Νίκου Μακρόπουλου και Κώστα Καραφώτη αναλαμβάνει την ηγετική θέση, υποσχόμενο ένα άκρως ενδιαφέρον μουσικό ταξίδι. Μέσα από μια ανακοίνωση, το ESTET Athens επισημαίνει την επερχόμενη αλλαγή του σε έναν προορισμό διασκέδασης  που αναμένεται να ξεσηκώσει το κοινό με εκρηκτικές επιτυχίες και εκπλήξεις.

Ο Νίκος Μακρόπουλος, ξεκινώντας το μουσικό του ταξίδι το 1994 σε μπουζούκια της Καλαμάτας, έχει περάσει από διάφορα μουσικά στάδια, συνεργαζόμενος με μεγάλα ονόματα της ελληνικής σκηνής. Από τον Γιώργο Μαζωνάκη μέχρι την Άντζυ Σαμίου και την Άννα Βίσση, ο Μακρόπουλος έχει αφήσει το στίγμα του σε πολλές μουσικές παραγωγές. Και τώρα υπόσχεται μια εκρηκτική παρουσία στο ESTET Athens.

Με την ανακαίνιση του χώρου και την επικείμενη έναρξη της νέας σεζόν, το ESTET Athens υπόσχεται να αποτελέσει τον απόλυτο προορισμό διασκέδασης και ψυχαγωγίας για τους λάτρεις της μουσικής στην πόλη. Με τον Μακρόπουλο και τον Καραφώτη στο τιμόνι, αναμένεται να γίνει η απόλυτη πρεμιέρα μιας σειράς επιτυχημένων εμφανίσεων που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

ESTET Athens: Το παλιό Frangelico ανοίγει τις πόρτες του ανανεωμένο με τον Νίκο Μακρόπουλο και Κώστα Καραφώτη.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ESTET Athens (@estet.athens)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ESTET Athens (@estet.athens)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ESTET Athens (@estet.athens)

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024