211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Με ποιούς θα εμφανίζεται η Πάολα στην Πύλη Αξιού;

ΠΑΟΛΑ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πάολα: Ποιοι θα την πλαισιώνουν στις νέες της εμφανίσεις;

Την ερχόμενη Παρασκευή, 15 Μαΐου, η Πάολα ξεκινά τον καινούριο κύκλο εμφανίσεών της στη Θεσσαλονίκη και ετοιμάζεται να προκαλέσει πανικό. Από την πίστα της «Πύλης Αξιού» θα χαρίσει στο κοινό της πόλης μοναδικές στιγμές διασκέδασης , όμως όχι μόνη της, αφού θα έχει και άλλους αγαπημένους καλλιτέχνες να την πλαισιώνουν, και όλοι μαζί να χαρίσουν στο κοινό ανεπανάληπτες βραδιές.

Ο Γιώργος Λιανός και ο Αντώνης Βαρδής θα είναι στο πλάι της και θα ολοκληρώνουν το επιτυχημένο σχήμα. Με χρόνια εμπειρίας στις ζωντανές εμφανίσεις, αλλά και με αρκετές μουσικές επιτυχίες στις αποσκευές τους, είναι δύο από τους καλλιτέχνες εκείνους που θα μας άρεσε πολύ να δούμε δίπλα της. Έπειτα από πολλά χρόνια εμφανίσεων σε μουσικές σκηνές, είναι η πρώτη φορά που οι δυο τους επιστρέφουν στα μπουζούκια, και μάλιστα κάνοντας μια από τις καλύτερες συνεργασίες.

Στην πίστα της «Πύλης Αξιού» οι θαμώνες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν, όχι μόνο τις γνωστές και αγαπημένες επιτυχίες της τραγουδίστριας, με τις οποίες διασκεδάσαμε και όλο το χειμώνα στο «Teatro», αλλά και τα νέα της κομμάτια από το δίσκο της «Κρύβω λίγη αλητεία», που αναμένεται να κυκλοφορήσει μόλις μέσα στις επόμενες μέρες, για την ακρίβεια στις 24 Μαΐου.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024