211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πέτρος Ιακωβίδης και Josephine στο Vogue Club

Πέτρος Ιακωβίδης Josephine εμφανισεις αθηνα και θεσσαλονικη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε κάνουν πρεμιέρα;

Στον επερχόμενο κύκλο εμφανίσεων του Vogue Club στη Θεσσαλονίκη, ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Josephine ανεβαίνουν στη σκηνή για να μας ταξιδέψουν με τον μοναδικό τους ήχο και στυλ.

Η πρεμιέρα τους έχει οριστεί για την Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022, ενώ θα βρίσκονται κοντά στο κοινό τους κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Μετά την επιτυχημένη τους παρουσία στην Αθήνα, πλέον μεταφέρουν την ενέργειά τους και την απίστευτη ατμόσφαιρά τους στην Θεσσαλονίκη, και μας υπόσχονται αξέχαστες βραδιές γεμάτες μουσική και χορό.

O αγαπημένος καλλιτέχνης και η εκρηκτική perfomer ενώνουν τις δυνάμεις τους για ακόμα μια φορά και είναι πανέτοιμοι να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα που θα φέρει τα πάνω κάτω.

Μαζί τους, το πρόγραμμα θα ολοκληρώνουν ο FY γνωστός τράπερ  και ο Γιάννης Ξανθόπουλος που είναι ένας τραγουδιστής που ξεκίνησε την καριέρα του σε πολύ νεαρή ηλικία, αφού ήταν μόλις 16 ετών όταν κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση στο talent show “Rising Star” οι οποίοι θα δίνουν τη δική τους νότα στη βραδιά.

Απόσπασμα από παλαιότερες εμφανίσεις του στο Fantasia: 

Το ίδιο ακριβώς σχήμα είχαμε δει και στο Fantasia, ενώ το φινάλε τους είχε γίνει πριν από λίγες μέρες, το Σάββατο, 29 Οκτωβρίου. Στη συγκεκριμένα πίστα αναμένεται να δούμε πολύ σύντομα τον Νίκο Οικονομόπουλο σε ένα πρόγραμμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Πέτρος Ιακωβίδης και Josephine στο Vogue Club

Πέτρος Ιακωβίδης

Πέτρος Ιακωβίδης

Πέτρος Ιακωβίδης

Πέτρος Ιακωβίδης

Πέτρος Ιακωβίδης

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024