211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Παντελής Παντελίδης- Δεύτερος καλλιτέχνης με τις περισσότερες πωλήσεις

Παντελής Παντελίδης επιτυχίες
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Kι άλλη πρωτιά για Παντελίδη!Δεύτερος στη λίστα με τις περισσότερες πωλήσεις!

Πριν λίγες μέρες αναδείχθηκε ο καλλιτέχνης με τις περισσότερες προβολές στο Υοutube για το 2014, και τώρα, οι πρωτιές για τον Παντελή Παντελίδη δείχνουν να είναι χωρίς τέλος, αφού τώρα μετρά μια ακόμα. Για την ακρίβεια, στην λίστα πωλήσεων που ανακοινώνεται κάθε εβδομάδα, κατάφερε να βγει δεύτερος, ενώ την πρώτη θέση κατέλαβε ο Γιάννης Χαρούλης.

Οι δύο καλλιτέχνες κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις καταφέρνοντας να αφήσουν πίσω τους σημαντικούς καλλιτέχνες όπως η Χαρούλα Αλεξίου, ο Αντώνης Ρέμος, ο Γιάννης Κότσιρας και ο Σωκράτης Μάλαμας. Και όλα αυτά χάρις στην κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ, «Εκ – Πνοή», που αποτελεί και το β’ μέρος του δίσκου «Πανσέληνος και κάτι», και από την μέρα που έχει κυκλοφορήσει έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τεράστιου κοινού του και οι πωλήσεις του έρχονται τώρα να επισφραγίσουν την επιτυχία αυτή.

Αλλά δεν είναι μόνο οι πωλήσεις του δίσκου που αποδεικνύουν την επιτυχία, αφού στις ζωντανές του εμφανίσεις στο «Fantasia», προκαλεί πανικό κάθε φορά που ερμηνεύει τα νέα αυτά τραγούδια, ξεσηκώνοντας για τα καλά το κοινό. Ενώνοντας τη φωνή του με την Ελένη Φουρέιρα και τις Μέλισσες, πραγματοποιεί ένα μοναδικό πρόγραμμα, με κέφι και διασκέδαση άνευ προηγουμένου.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024