211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μέδousa Music Theater: Ο Γιώργος Αλκαίος επιστρέφει στη νύχτα της Αθήνας

Μέδousa Music Theater
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μαζί με Goin’Through και Παντελή Καναράκη. 

Το Votanikos Plus, δίπλα από τον γνωστό Βοτανικό (που φέτος φιλοξενεί Σαμπάνη και Παπαρίζου), αλλάζει όνομα και στιλ και μας επανασυστήνεται ως Μέδousa Music Theater από την Ιερά Οδό 76.

Τη νέα σκηνή θα εγκαινιάσει ο Γιώργος Αλκαίος, ο οποίος επιστρέφει στη νυχτερινή διασκέδαση ύστερα από πάρα πολλά χρόνια απουσίας και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα φέρει τον απόλυτο πανικό στην πόλη.  Μαζί του, το πρόγραμμα θα ολοκληρώνουν οι Goin’Through και ο Παντελής Καναράκης, αγαπημένοι καλλιτέχνες που θα δώσουν τη δική τους, μοναδική νότα στο πρόγραμμα.

Η αφίσα του σχήματος ήδη κυκλοφόρησε μέσα από τα social media του νυχτερινού κέντρου, ενώ ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί η ημερομηνία της πρεμιέρας, η οποία αναμένεται να γίνει πάρα πολύ σύντομα. Ο Γιώργος Αλκαίος φέτος έχει κάνει δυναμικό comeback ύστερα από χρόνια. Οι καλοκαιρινές του συναυλίες στέφθηκαν με τεράστια επιτυχία και γνώρισαν μεγάλη απήχηση, ενώ κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και τον χειμώνα στη νέα αυτή σκηνή (με την οποία μάλιστα είχε συνεργαστεί στο μακρινό παρελθόν ενώ είχε κάποια άλλη ονομασία).

Μέδousa Music Theater: Ο Γιώργος Αλκαίος επιστρέφει στη νύχτα της Αθήνας

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα και κείμενο

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024