211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πλήθος επωνύμων στο Central Live

ΓΑΡΜΠΗ ΠΑΠΑΔΌΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΟ ΣΕΝΤΡΑΛ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Xαμός για μία ακόμα εβδομάδα στο «Central Live»!Ποιοί επώνυμοι διασκέδασαν;

Η επιτυχία συνεχίζεται αμείωτη για ένα από τα αγαπημένα σχήματα της πόλης. Καίτη Γαρμπή, Γιώργος Παπαδόπουλος και Ναταλία Γερμανού, έχουν κερδίσει την αγάπη του κόσμου, παρουσιάζοντας ένα φανταστικό πρόγραμμα, χάρη στο οποίο το κέντρο κατακλύζεται κάθε φορά από το κοινό που θέλει να περάσει μοναδικά και αξέχαστα βράδια. Το «Central Live», που τους φιλοξενεί στη σκηνή του εξακολουθεί να είναι ένα από τα αγαπημένα στέκια της Αθήνας, και αυτό οφείλεται σίγουρα και στα επιτυχημένα σχήματα που επιλέγει.

Το περασμένο εορταστικό τριήμερο της Πρωτομαγιάς, οι επώνυμοι έκαναν στην κυριολεξία παρέλαση από το αγαπημένο σημείο της πόλης. Εκτός από την Άννα Βίσση και τη Μελίνα Ασλανίδου, που επισκέφθηκαν το κέντρο και πέρασαν μια αξέχαστη νύχτα, όχι μόνο αυτές αλλά και το κοινό, αφού τους χάρισαν μερικές από τις επιτυχίες τους, το πέρασμά τους έκαναν και πολλές ακόμα επώνυμες παρουσίες.

Ανάμεσά τους, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο ηθοποιός Γιώργος Παράσχος που μάλιστα δεν δίστασε να ανέβει στη σκηνή και να χορέψει ζεϊμπέκικο, η Νίνα Λοτσάρη, ο Λάκης Γαβαλάς, ο Τρύφωνας Σαμαράς, η Κλέλια Πανταζή, ο Κώστας Φραγκολιάς, η Βίκυ Γεροθόδωρου αλλά και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης. Η επιτυχία του σχήματος έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και το μόνο βέβαιο είναι πως θα συνεχίσει με τον ίδιο αμείωτο ρυθμό να κρατά τον παλμό της διασκέδασης στην πόλη.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024