211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Οικονομόπουλος: Κυκλοφορεί το νέο του music video

Νίκος Οικονομόπουλος εμφανισεις 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο Νίκος Οικονομόπουλος μιλά για το πρόσφατο κομμάτι που κυκλοφόρησε «Πρέπει Δεν Πρέπει».

O πολύ αγαπημένος του κοινού, Νίκος Οικονομόπουλος, μάς σύστησε πριν από λίγες μέρες μια ακόμα καινούρια επιτυχία που  κυκλοφόρησε από την heaven Music, και έχει τον τίτλο «Πρέπει Δεν Πρέπει».

Τη μουσική της νέας κυκλοφορίας υπογράφει ο επιτυχημένος Χρήστος Σαντικάι ενώ οι στίχοι ανήκουν στον καταξιωμένο Γρηγόρη Βαξαβανέλη. Τώρα, λίγες μέρες αργότερα δίνει και εικόνα στο νέο αυτό τραγούδι μέσα από ένα εντυπωσιακό music video που γυρίστηκε στο Παρίσι και την σκηνοθεσία του υπογράφει ο Nick Marianos. Δείτε το παρακάτω.

Παράλληλα, ύστερα από την τεράστια επιτυχία και τις sold out εμφανίσεις με ρεκόρ προσέλευσης κοινού, ο τραγουδιστής ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του στο Vogue Club της Θεσσαλονίκης, στις 12 Νοεμβρίου 2022, και πλέον αναμένουμε την ημερομηνία της πρεμιέρας στο Fantasia, μέσα στις επόμενες μέρες! Για ακόμα έναν χειμώνα θα δούμε τον αγαπημένο καλλιτέχνη στη συγκεκριμένη πίστα και ανυπομονούμε να δούμε ποιοι καλλιτέχνες θα τον πλαισιώνουν. O Νίκος Οικονομόπουλος  κυκλοφορεί το νέο του music video και μιλά για το πρόσφατο κομμάτι «Πρέπει Δεν Πρέπει» που έχει ήδη αγαπηθεί ήδη από το κοινό.

Δείτε τα διαθέσιμα μουσικά σχήματα και τα μπουζούκια το Σάββατο.

Νίκος Οικονομόπουλος: Κυκλοφορεί το νέο του music video

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024