211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Θανάσης Παπακωνσταντίνου- Συναυλία- Θέατρο Βράχων

ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου φοραει γυαλια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Για μια και μοναδική εμφάνιση στο Θέατρο Βράχων

Για ακόμα ένα καλοκαίρι ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου θα είναι κοντά στο κοινό του, με μια σειρά συναυλιών που θα ξεκινήσουν με τη έλευση του καλοκαιριού. Την Τετάρτη, 3 Ιουνίου, οι θαυμαστές του θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την πρώτη καλοκαιρινή συναυλία του, στο Θέατρο Βράχων, και με αυτόν τον τρόπο θα κάνει την αρχή του ο νέος αυτός καλοκαιρινός κύκλος.

Το πρόγραμμα των εμφανίσεών του, θα διαρκέσει ολόκληρο το καλοκαίρι, ωστόσο οι τρεις πρώτες συναυλίες μονάχα έχουν ανακοινωθεί ακόμα. Μια εξ αυτών φυσικά εκείνη στο Θέατρο Βράχων, ενώ ακολουθούν στις 8 Ιουνίου η Πάτρα και στις 29 Ιουνίου η Θεσσαλονίκη. Το τουρ φυσικά θα συνεχιστεί και σε ακόμα πολλές πόλεις, αφού οι πιστοί ακόλουθοί του είναι πραγματικά ατελείωτοι.

Με μουσικές αποσκευές χρόνων και επιτυχίες που έχουν αγαπηθεί πολύ από το κοινό, αλλά και με τη συντροφιά όπως πάντα επί σκηνής, της Ματούλας Ζαμάνη, ο αγαπημένος και μοναδικός καλλιτέχνης θα ανοίξει με τον καλύτερο τρόπο το φετινό συναυλιακό μας καλοκαίρι. Και σίγουρα οι υπόλοιποι καλλιτέχνες που θα ακολουθήσουν θα μας χαρίσουν μια δυναμική συνέχεια, με τραγούδια που αγαπάμε και φυσικά έχουν παραμείνει αναλλοίωτα μέσα στο πέρασμα των χρόνων.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024