211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Box Athens: Λαμπερή πρεμιέρα για Διονύση Σχοινά και Ήβη Αδάμου

Box Athens
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το πρώτο διήμερο γνώρισε τεράστια επιτυχία. 

Ύστερα από αλλαγές στα πλάνα του, όσον αφορά στις φετινές του εμφανίσεις, ο Διονύσης Σχοινάς επέστρεψε στη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης μέσα από μία συνεργασία που θα ξεχωρίσει και δεν είναι άλλη από εκείνη με το Box Athens.

Μαζί με την Ήβη Αδάμου, ο αγαπημένος καλλιτέχνης έρχεται στο συγκεκριμένο χώρο για να μας χαρίσει μια μοναδική χειμερινή σεζόν, με απόλυτη διάθεση, θετική ενέργεια και τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και να μας παρουσιάσει ένα πρόγραμμα αντάξιο με όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα από εκείνον. Το πρόγραμμα ολοκληρώνουν ο Κid Young και η Charis Savva.

Η μεγάλη πρεμιέρα έγινε την περασμένη Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου, ενώ το πρώτο διήμερο γνώρισε τεράστια επιτυχία όπως θα ήταν άλλωστε αναμενόμενο. Οι δύο καλλιτέχνες, με ενέργεια και πολλή διάθεση, παρουσίασαν ένα πρόγραμμα που έκλεψε τις εντυπώσεις. Μεταξύ άλλων, στη μεγάλη πρεμιέρα βρέθηκαν και η σύζυγος και ο γιος του Διονύση Σχοινά, Καίτη Γαρμπή και Δημήτρης καθώς και ο Γιώργος Αρσενάκος. Δες παρακάτω στιγμιότυπα. Λαμπερή πρεμιέρα για Διονύση Σχοινά και Ήβη Αδάμου – Ένα διήμερο τεράστιας επιτυχίας για το νυχτερινό κέντρο.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης επιστρέφει σε ένα από τα αγαπημένα μας στέκια. Δείτε τα διαθέσιμα μουσικά σχήματα το Σάββατο.

Box Athens: Λαμπερή πρεμιέρα για Διονύση Σχοινά και Ήβη Αδάμου

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024