211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

O Παντελίδης είναι ο πιο δημοφιλής τραγουδιστής του 2014!

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Έφτασε την κορυφή! Ο Παντελίδης αναδείχθηκε ο πιο δημοφιλής καλλιτέχνης του 2014!

Ακόμα μια μεγάλη διάκριση για τον Παντελή Παντελίδη έφτασε! Ο αγαπημένος καλλιτέχνης αναδείχθηκε πρώτος, από τους 100 της λίστας, αγαπημένους καλλιτέχνες της χρονιάς. Πράγμα καθόλου παράξενο, αφού η αγάπη του κοινού προς το πρόσωπό του είναι τεράστια και με αποδείξεις, καθώς τα κομμάτια του γίνονται πάντοτε οι μεγαλύτερες επιτυχίες, τα κέντρα όπου εμφανίζεται γεμίζουν ασφυκτικά συνεχώς και τώρα ήρθε και αυτή η νέα διάκριση για τον ίδιο.

Η λίστα των αγαπημένων καλλιτεχνών, δημιουργήθηκε με βάση τις προβολές των τραγουδιών τους το 2014, και αναμενόμενο ήτα ν ο γνωστός καλλιτέχνης να βρεθεί στις πρώτες θέσεις. Ωστόσο, τελικά κατάφερε να φτάσει μέχρι και την κορυφή, αφήνοντας πίσω του καλλιτέχνες όπως ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Σάκης Ρουβάς, η Καίτη Γαρμπή, η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Νατάσα Μποφίλιου και ο Γιάννης Πάριος.

Και φυσικά οι επιτυχίες συνεχίζονται και το 2015 για τον ίδιο, αφού ο νέος δίσκος του που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες σκίζει, ενώ παράλληλα οι εμφανίσεις του στο «Fantasia» δημιουργούν πανικό στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, και βέβαιο δεν είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για το αποτέλεσμα, αφού στη σκηνή μαζί του τραγουδούν Ελένη Φουρέιρα και Μέλισσες. Ευχόμαστε να συνεχιστούν οι πρωτιές του για πολλά ακόμα χρόνια!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024