211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Λένα Ζευγαρά και Άννα Βίσση: Δες τις να τραγουδούν μαζί

Λένα Ζευγαρά αννα βισση
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η Λένα Ζευγαρά διασκέδασε με το πρόγραμμα της απόλυτης Ελληνίδας σταρ Άννα Βίσση

Άννα Βίσση επέστρεψε δυναμικά στη νυχτερινή διασκέδαση και αυτή τη σεζόν ξεκινώντας τις εμφανίσεις της από τα βόρεια και τη Θεσσαλονίκη αυτή τη φορά. Την Παρασκευή, 7  Οκτωβρίου, έκανε την πρεμιέρα της στη σκηνή του Barbarella Live Party, ένα μαγαζί στο οποίο την απολαμβάνουμε τα τελευταία χρόνια σταθερά.

Έχοντας στις αποσκευές της αμέτρητες επιτυχίες, αλλά και το πολύ πρόσφατο «Αίμα» που έχει σπάσει τα ταμεία φέτος, η τραγουδίστρια θα εμφανίζεται εκεί κάθε Παρασκευή και Σάββατο, χαρίζοντας μοναδικές βραδιές διασκέδασης που όλοι ανυπομονούμε. Οι πρώτες εβδομάδες εμφανίσεων φυσικά πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία (όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο) και η συνέχεια έπεται εξίσου δυναμική.

Στο νυχτερινό κέντρο πολλές φορές βρίσκονται και επώνυμες παρουσίες που διασκεδάζουν με το πρόγραμμα. Πρόσφατα εκεί βρέθηκε η Λένα Ζευγαρά, ένα πολύ αγαπημένο όνομα της ελληνικής μουσικής σκηνής όπου διασκέδασε με το πρόγραμμα της απόλυτης Ελληνίδας σταρ. Δες παρακάτω βίντεο όπου έχει ανέβει στη σκηνή και τραγουδάει μαζί με την οικοδέσποινα. Το πρώτο τραγούδι της Λένας Ζευγαρά κυκλοφόρησε το 2015 από την δισκογραφική εταιρία Spicy Music με τίτλο “Θάλασσα ή Αγάπη”. Δειλά δειλά ξεκίνησε διάφορες συνεργασίες σε νυχτερινά κέντρα με πολλούς μεγάλους καλλιτέχνες, ενώ στην πρώτη της δουλειά είχε συνεργαστεί με τον Βασίλη Καρρά.

Δείτε τα διαθέσιμα μουσικά σχήματα και τα διαθέσιμα μπουζούκια το Σάββατο.

Λένα Ζευγαρά και Άννα Βίσση: Δες τις να τραγουδούν μαζί

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024