211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Mezzo Athens: Πότε κάνουν πρεμιέρα Ηλίας Βρεττός και Demy;

Mezzo Athens vrettos times
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες επιστρέφουν σύντομα με εμφανίσεις.

Μια νέα αύρα έρχεται στους δρόμους του Θησείου, όπου το Mezzo Athens ετοιμάζεται να μας ανοίξει τις πόρτες του, παρουσιάζοντας έναν εντυπωσιακά ανακαινισμένο χώρο. Το Studio Asomaton αφήνει πίσω του τις μνήμες του περασμένου καλοκαιριού για να υποδεχθεί τον Ηλία Βρεττό και την Demy, συνθέτοντας ένα πανέμορφο μουσικό παζλ.

Οι δυο αυτοί καλλιτέχνες, σε αναμονή για τη μεγάλη πρεμιέρα, είναι σε συνεχείς προετοιμασίες για να μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές κάθε Σαββατοκύριακο.

Με την φωτογράφιση της αφίσας να έχει ήδη ολοκληρωθεί, ανυπομονούμε να δούμε το αποτέλεσμα που έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις μέσω του διαδικτύου.

Καταμετρώντας αντίστροφα για το μεγάλο άνοιγμα, η πρεμιέρα έχει πλέον οριστεί για το Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2022. Οι νύχτες μας επαναπροσδιορίζονται, με το Mezzo Athens να αναδεικνύεται ως ο απόλυτος προορισμός για λάτρεις της καλής μουσικής και των αξέχαστων βραδιών.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή, το πρόγραμμα γεμίζει με μοναδικά μουσικά κομμάτια και τα μοναδικά ταλέντα των δύο αυτών καλλιτεχνών των μπουζουκιών. Ο χώρος γεμάτος από τη μαγεία της ζωντανής μουσικής. Και εμείς ανυπομονούμε να ανακαλύψουμε τον κόσμο που μας περιμένει στο Mezzo Athens, έναν κόσμο γεμάτο ρυθμό και συναίσθημα.

Mezzo Athens: Πότε κάνουν πρεμιέρα Ηλίας Βρεττός και Demy; Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες επιστρέφουν σύντομα με εμφανίσεις.

Mezzo Athens

Δες τον καλλιτέχνη σε παλαιότερη πρεμιέρα του στο Φωταέριο σεζόν 2017-2018:

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024