211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Baraonda: Ποιος καλλιτέχνης διασκέδασε με την Πέγκυ Ζήνα;

Baraonda πεγκυ ζηνα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μία επιτυχημένη εβδομάδα εμφανίσεων για την Πέγκυ Ζήνα.

To Baraonda Music Hall μάς χαρίζει έναν αξεπέραστο χειμώνα και πάλι στη διασκέδαση της πόλης με ένα διαφορετικό σχήμα, αυτή τη φορά με επικεφαλής την Πέγκυ Ζήνα.

Από το γνωστό νυχτερινό κέντρο κάνουν το πέρασμά τους και διάσημες παρουσίες που βρίσκονται εκεί και διασκεδάζουν με το πρόγραμμα. Πριν από λίγες μέρες με τους αγαπημένους τραγουδιστές διασκέδασε και ο Κώστας Μαρτάκης.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, μάλιστα, ανέβηκε στην πίστα και μοιράστηκε με το κοινό μερικές επιτυχίες του. Φυσικά, τη στιγμή αυτή μοιράστηκε και μέσα από τα social media, μέσα από μία σειρά από στόρις που θα δεις παρακάτω. Η Πέγκυ Ζήνα δεν τραγουδάει στα μπουζούκια αυτό τον καιρό.

Η Πέγκυ Ζήνα ανέβηκε στη σκηνή του στεκιού των βορείων προαστίων για πρώτη φορά και ξεχώρισε με τις μοναδικές εμφανίσεις της κάθε εβδομάδα. Φέτος, η επιτυχία συνεχίζεται. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια ανεβαίνει στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου για δεύτερη χρονιά, έχοντας φέτος μαζί της, μάλιστα, τον Κώστα Τουρνά.

Η πρεμιέρα τους έγινε το Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2022, ενώ κοντά στο κοινό τους με το μοναδικό μουσικό τους πρόγραμμα είναι κάθε Σάββατο στις 23.00 και κάθε Κυριακή στις 21.00. Ένα πολλά υποσχόμενο σχήμα.

Δείτε τα διαθέσιμα μπουζούκια το Σάββατο.

Baraonda: Ποιος καλλιτέχνης διασκέδασε με την Πέγκυ Ζήνα;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024