211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ακτή Πειραιώς: Ακόμα μία εβδομάδα επιτυχημένων εμφανίσεων

Ακτή Πειραιώς νατασα θεοδωριδου κρατηση τηλεφωνο εισοδος με ποτο στο μπαρ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Νατάσα Θεοδωρίδου και Γιώργος Κακοσαίος συνεχίζουν την επιτυχία στην Ακτή Πειραιώς.

Το φετινό θέαμα στην Ακτή του Πειραιά φέρνει μια νέα δυναμική στη διασκέδαση. Νατάσα Θεοδωρίδου και Γιώργος Κακοσαίος ενώνουν τις φωνές και την ενέργειά τους σε ένα άκρως μοναδικό ντουέτο που απογειώνει το κέφι και την ψυχαγωγία. Η συνάντηση αυτών των δύο καλλιτεχνών στη σκηνή της Ακτής Πειραιώς αποτελεί ένα γεγονός που δεν πρέπει να χάσετε, αφού η πρεμιέρα τους την Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022, άναψε φωτιές και η εμφάνισή τους συνεχίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Η τραγουδίστρια ύστερα από αρκετές σεζόν απουσίας (την περασμένη χρονιά την είδαμε μόνο σε θέατρα) επιστρέφει και πάλι σε νυχτερινό μαγαζί, αυτή τη φορά με μία απροσδόκητη συνεργασία που αναμφίβολα θα κλέψει τις εντυπώσεις. Ο Γιώργος Κακοσαίος, παρότι νέος στο ελληνικό ρεπερτόριο, έχει ήδη μονοπωλήσει το ενδιαφέρον με τη μέχρι τώρα δισκογραφική του πορεία, ενώ ήδη μετρά μία μεγάλη συνεργασία σε πίστα – εκείνη στο Teatro μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ελένη Φουρέιρα.

Η πρεμιέρα τους ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, ενώ τώρα ακολούθησε ένα εξίσου επιτυχημένο διήμερο εμφανίσεων, γεμάτο κέφι και πολλές επιτυχίες. Μάλιστα, την εβδομάδα αυτή συνεχίστηκαν και οι επώνυμες παρουσίες, μιας και ο Κώστας Μαρτάκης διασκέδασε με το πρόγραμμα των δύο καλλιτεχνών και μάλιστα ανέβηκε στην πίστα μαζί τους ερμηνεύοντας μερικές μεγάλες του επιτυχίες. Δες στιγμιότυπα παρακάτω.

O Κώστας Μαρτάκης δεν τραγουδάει κάπου αυτό τον καιρό.

Ακτή Πειραιώς: Ακόμα μία εβδομάδα επιτυχημένων εμφανίσεων

Ακτή Πειραιώς Ακτή Πειραιώς Ακτή Πειραιώς Ακτή Πειραιώς

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024