211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Cabaret Athens: Συνεχίζονται οι sold out βραδιές για τον Νίκο Απέργη

Cabaret Athens μαρουσι νικος απεργης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποια τραγουδίστρια βρέθηκε πρόσφατα εκεί;

Στις 8 Οκτωβρίου 2022, το Cabaret Athens άνοιξε τις πόρτες του για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν μετά την ανακαίνισή του. Ο Νίκος Απέργης και πάλι στο τιμόνι του προγράμματός του, έδωσε το πιο δυναμικό εναρκτήριο λάκτισμα για τον φετινό χειμώνα. Μαζί του, η Μαλού ολοκληρώνει το πρόγραμμα με έναν μοναδικό τρόπο.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνουν ο Mc Daddy, η Μαρίνα Κυριαζοπούλου και ο Άρης Πετράκης. Οι πέντε καλλιτέχνες αποτελούν μία δυναμική ομάδα διασκέδασης που είναι κοντά κάθε Παρασκευή και Σάββατο, με ένα μοναδικό πρόγραμμα.

Από τον χώρο του αγαπημένου κέντρου κάνουν το πέρασμά τους πολλοί καλλιτέχνες προκειμένου να απολαύσουν το πρόγραμμα που έχει κλέψει τις εντυπώσεις στην Αθηναϊκή διασκέδαση αυτόν τον μήνα. Ονόματα όπως ο Πέτρος Ιακωβίδης και ο Θοδωρής Φέρρης έχουν κάνει το πέρασμά τους από εκεί και έχουν διασκεδάσει με τις επιτυχίες του οικοδεσπότη. Την περασμένη εβδομάδα, με το πρόγραμμα διασκέδασε και η εκρηκτική Κατερίνα Λιόλιου, η οποία μάλιστα ανέβηκε στην πίστα και μοιράστηκε μερικές επιτυχίες της. Δες παρακάτω τη φωτογραφία που μοιράστηκε το ίδιο το νυχτερινό κέντρο.

Cabaret Athens: Συνεχίζονται οι sold out βραδιές για τον Νίκο Απέργη

Cabaret Athens

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024