211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Fantasia: Πότε κάνει φινάλε ο Πέτρος Ιακωβίδης;

Fantasia live ιακωβιδης εμφανισεις αθηνα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ύστερα από μία σειρά sold out εμφανίσεων.

Τον Πέτρο Ιακωβίδη και τη Josephine βλέπουμε ξανά στο Fantasia, όπου έχουν έρθει για μια σειρά ακόμα εκρηκτικών εμφανίσεων. Το ζευγάρι αυτό έδωσε μια ξεχωριστή πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου 2022, με μια παράσταση που συνδύαζε την τέχνη και το θέαμα με μοναδικό τρόπο. Και δεν ήταν μόνο αυτό. Η ανταπόκριση του κοινού ήταν τόσο ενθουσιώδης που αναγκάστηκαν να παρατείνουν το πρόγραμμα για έναν ολόκληρο μήνα ακόμα, μέχρι τον Οκτώβριο.

Απόσπασμα από παλαιότερες εμφανίσεις του στην ίδια πίστα: 

Το πρόγραμμα ολοκληρώνουν ο FY και ο Γιάννης Ξανθόπουλος, οι οποίοι δίνουν τη δική τους νότα στη βραδιά. Ωστόσο, σιγά σιγά ήρθε η στιγμή για το μεγάλο φινάλε στο αγαπημένο κέντρο. Το νυχτερινό κέντρο έκανε γνωστό ότι η ημερομηνία που το σχήμα θα ρίξει αυλαία θα είναι το Σάββατο, 29 Οκτωβρίου.

«Ο Πέτρος Ιακωβίδης , ο πιο επιδραστικός καλλιτέχνης & δημιουργός της γενιάς του, ύστερα από 2 μήνες επιτυχίας & #SoldOut εμφανίσεων ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του στο πιο #hot προορισμό διασκέδασης στην Αθήνα!

Τελευταίες εμφανίσεις :
Παρασκευή 𝟐𝟖/𝟏𝟎
Σάββατο 𝟐𝟗/𝟏𝟎

💥Η επιτυχία συνεχίζεται πολύ σύντομα στη Θεσσαλονίκη!», έγραψε το νυχτερινό κέντρο μέσα από μία ανάρτησή του, κάνοντας γνωστό το επερχόμενο φινάλε.

Fantasia: Πότε κάνει φινάλε ο Πέτρος Ιακωβίδης;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024