211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ακτή Πειραιώς: Εντυπωσιακή πρεμιέρα για Θεοδωρίδου – Κακοσαίο

Ακτή Πειραιώς νατασα θεοδωριδου κρατηση τηλεφωνο εισοδος με ποτο στο μπαρ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια συνεργασία που περιμέναμε εδώ και καιρό, μόλις ξεκίνησε! 

Το φετινό φθινόπωρο θα έρθει με ακόμα μεγαλύτερη λάμψη και χαρά καθώς η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Κακοσαίος συνεργάζονται για πρώτη φορά πάνω στη σκηνή, έχοντας ως σκοπό να ανεβάσουν στα ύψη τη διάθεση και τη διασκέδαση. Η συνάντησή τους έγινε στην όμορφη Ακτή Πειραιώς και η πρεμιέρα τους πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022, υποσχόμενοι να μας συντροφεύουν κάθε Παρασκευή και Σάββατο με τον μοναδικό τους ήχο και ενέργεια.

Η τραγουδίστρια ύστερα από αρκετές σεζόν απουσίας (την περασμένη χρονιά την είδαμε μόνο σε θέατρα) επιστρέφει και πάλι σε νυχτερινό μαγαζί, αυτή τη φορά με μία απροσδόκητη συνεργασία που αναμφίβολα θα κλέψει τις εντυπώσεις. Ο Γιώργος Κακοσαίος, παρότι νέος στο ελληνικό ρεπερτόριο, έχει ήδη μονοπωλήσει το ενδιαφέρον με τη μέχρι τώρα δισκογραφική του πορεία, ενώ ήδη μετρά μία μεγάλη συνεργασία σε πίστα – εκείνη στο Teatro μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ελένη Φουρέιρα.

Η πρεμιέρα τους ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, ενώ φυσικά από αυτήν δεν έλειψαν οι επώνυμες παρουσίες. Συγκεκριμένα, από τη βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει ο διάσημος πατέρας του Γιώργου Κακοσαίου. Γιάννης Πλούταρχος, ο οποίος φυσικά ανέβηκε επί σκηνής και ερμήνευσε μερικές μεγάλες του επιτυχίες, κλέβοντας τις εντυπώσεις και το πιο θερμό χειροκρότημα. ΟΓιαννης ΠΛουταρχος το χειμωνα 2022-2023 θα ειναι στο Fever στη Συγγρου Δες στιγμιότυπα από τη λαμπερή πρεμιέρα παρακάτω.

Ακτή Πειραιώς: Εντυπωσιακή πρεμιέρα για Θεοδωρίδου – Κακοσαίο

Νατάσα Θεοδωρίδου - Γιώργος Κακοσαίος - Γιάννης Πλούταρχος - Ακτή Πειραιώς

 

 

Νατάσα Θεοδωρίδου - Γιώργος Κακοσαίος - Ακτή Πειραιώς

Νατάσα Θεοδωρίδου - Γιώργος Κακοσαίος - Ακτή Πειραιώς

Νατάσα Θεοδωρίδου - Ακτή Πειραιώς

 

Ακτή Πειραιώς

 

 

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024