211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Cabana Live Stage: Πότε κάνουν πρεμιέρα Αδαμαντίδης – Τερλέγκας – Ζαζόπουλος;

Cabana Live Stage πατησια κρατηση εισοδος με ποτο
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια ακόμα πρεμιέρα έρχεται τις επόμενες μέρες. 

Η Αθήνα ετοιμάζεται να υποδεχτεί ένα ακόμα hot spot διασκέδασης με την επανέναρξη του «Cabana Live Stage». Αυτή τη φορά, οι πρωταγωνιστές της πίστας είναι οι αγαπημένοι Θέμης Αδαμαντίδης, Βασίλης Τερλέγκας και Αλέκος Ζαζόπουλος

Μετά την πρεμιέρα του την ερχόμενη Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2022, το αγαπημένο νυχτερινό στέκι της πόλης υπόσχεται να φιλοξενήσει αυτό το εκρηκτικό τρίο κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Η Τζένη Κατσίγιαννη θα προσθέσει τη δική της λάμψη στο πρόγραμμα ως guest εμφάνιση.

Μετά την επιτυχημένη παρουσία της Χαράς Βέρρα και του Δημήτρη Γιώτη στην προηγούμενη σεζόν του πιο δημοφιλούς νυχτερινού κέντρου, η αναμονή για τη νέα σεζόν είναι πολύ μεγάλη. Οι Θέμης Αδαμαντίδης, Βασίλης Τερλέγκας και Αλέκος Ζαζόπουλος έρχονται να πάρουν τη σκυτάλη της διασκέδασης και να εξασφαλίσουν μια αξέχαστη εμπειρία για το κοινό.

Με έναν συνδυασμό απόλυτης διασκέδασης και εκρηκτικής μουσικής, το διάσημο νυχτερινό κέντρο υπόσχεται να γίνει η νέα αγαπημένη στάση για τους λάτρεις της νυχτερινής ζωής στην Αθήνα.

Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης με τους κορυφαίους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής. Το μεγάλο στέκι της Αθήνας σας περιμένει να σας ταξιδέψει με τους ήχους και την ενέργειά του.

Ετοιμαστείτε για μια νέα σεζόν γεμάτη χορό, μουσική και απολαυστικές στιγμές στο Cabana Live Stage!

Cabana Live Stage: Πότε κάνουν πρεμιέρα Αδαμαντίδης – Τερλέγκας – Ζαζόπουλος;

Cabana Live Stage

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024