211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Nίνο- Νέο τραγούδι- Καταπληκτικά

Νινο με λευκο φανελακι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο Νίνο επιστρέφει με την καινούρια επιτυχία του, «Καταπληκτικά»

Είναι γεγονός! Το ολοκαίνουριο καλοκαιρινό τραγούδι του Νίνο μόλις κυκλοφόρησε ύστερα από την τελευταία του επιτυχία «Αλήτης» που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες! Ο αγαπημένος καλλιτέχνης είναι και πάλι εδώ και μας χαρίζει μια μοναδική καλοκαιρινή επιτυχία, που θα ξεσηκώσει τους θαυμαστές του. Το νέο single κυκλοφόρησε μόλις σήμερα, και ο Νίνο το ερμήνευσε ζωντανά για πρώτη φορά στο Maldwalk 2015 που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, πριν ακόμα τεθεί σε ευρεία κυκλοφορία.

Στο νέο αυτό κομμάτι, που κυκλοφορεί από την Cobalt Music, μουσική και στίχους υπογράφουν Βασίλης Γαβριηλίδης και Θάνος Παπανικολάου αντίστοιχα, και αναμένεται να προστεθεί στη λίστα των ατελείωτων επιτυχιών του. Το δίδυμο αυτό καλλιτεχνών έχει συνεργαστεί ξανά στο πρόσφατο παρελθόν με τον καλλιτέχνη, με την παλαιότερη επιτυχία του, «Σμπαράλια», που επίσης έχουν υπογράψει.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, ύστερα από έναν χειμώνα επιτυχημένων εμφανίσεων στο αγαπημένο στέκι του Κολωνακίου, «Cabaret», περνά μια χαλαρή περίοδο, δίνοντας έμφαση κυρίως στις δισκογραφικές του δουλειές, κάνοντας παράλληλα ζωντανές εμφανίσεις σε διάφορα σημεία της πόλης και όχι μόνο. Ελπίζουμε σύντομα να έχουμε την ευκαιρία να τον απολαύσουμε σε κάποια μεγάλη πίστα να ερμηνεύσει τη νέα αυτή επιτυχία και όχι μόνο.

 

Kαταπληκτικά – Oι στίχοι:

Τα μάτια μου άνοιξα, εσένα κοίταξα

κοιμάσαι ήσυχα, σε σκέπασα απαλά

είναι απίστευτο, δεν κάνεις τίποτα

μα κάνεις τελικά τόσα πολλά

Ποτέ και πουθενά δε σκάλωνα εγώ

Σε εσένα έριξα άκυρα και ζω το όνειρό μου

Σε έχω δίπλα μου και νιώθω καταπληκτικά

Κι η καρδιά μου σαν ροκ μπάντα παίζει δυνατά

Κάθε χτύπος στ’ όνομα σου λέει στο ρυθμό

Μόλις με φιλήσεις χάνω ανάσα και σφυγμό

Σ’ αγαπάω και όλα μοιάζουν πια, καταπληκτικά

Τα μάτια μου άνοιξα μετά σε χάζευα

7 τα θαύματα, το πιο μεγάλο εσύ

ποτέ κορίτσι μου, ποτέ δεν έμαθα

η λέξη “ευτυχία” τι θα πει

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024