211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μαγευτικό φινάλε για Onirama- Ζώη

onirama
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μάγεψαν στην τελευταία βραδιά τους Οnirama- Αποστολία Ζώη

Ακόμα ένα σχήμα, που γνώρισε την απόλυτη επιτυχία τον φετινό χειμώνα έφτασε στο τέλος του, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις μέχρι και την τελευταία βραδιά. Οnirama και Αποστολία Ζώη έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους το Σάββατο, 25 Απριλίου, και έκλεισαν αυτό τον κύκλο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και βέβαια, στο κέφι της βραδιάς, που καθόλη τη διάρκειά της παρέμεινε στα ύψη, συνέβαλλε και το κοινό τους που για ακόμα μια φορά κατέκλυσε το αγαπημένο στέκι του Κολωνακίου, «Camorra».

Οι καλλιτέχνες, σε τρελά κέφια, κατόρθωσαν να χαρίσουν στο κοινό ένα φινάλε αντάξιο των 6 μηνών, που έμειναν στις πρώτες θέσεις της προτίμησης του κοινού και να δημιουργήσουν για ακόμα μια φορά ένα κλίμα απόλυτης γιορτής. Και ανάμεσα στο κατάμεστο μαγαζί, το παρών έδωσαν και πολλές επώνυμες παρουσίες που ξεφάντωσαν με το πρόγραμμα.

Μεταξύ άλλων, ο Σάκης Ρουβάς, η Καίτη Γαρμπή, η Νατάσσα Θεοδωρίδου, ο Γιώργος Θεοφάνους, ο Χρήστος Δάντης, η Έλλη Κοκκίνου, ο Δημήτρης Κοργιαλάς, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Αντώνης Σρόιτερ, η Εύη Φραγκάκη, η Μαρία Κορινθίου, η Νίνα Λοτσάρη, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης , ο Μάνος Ιωάννου, ο Παντελής Καναράκης, η Φανή Χαλκιά, ο Φαίδων Κεφαλέας και η Σίσσυ Χρηστίδου. Οι Οnirama ωστόσο δεν θα μείνουν για πολύ μακριά μας, αφού ήδη έχουν κλείσει την επόμενη σειρά εμφανίσεών τους στην σκηνή του «Cabaret» και πρώην «Romeo» με την Έλλη Κοκκίνου, που θα κάνει πρεμιέρα πολύ σύντομα.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024