211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ποιά σχήματα εμφανίζονται για τελευταία εβδομάδα;

ΚΙΑΜΟΣ ΣΤΑΝ ΧΑΤΖΙΔΟΥ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τελευταία εβδομάδα για τα σχήματα του «Club 22» και του «Central Live»!

Μεγάλες αλλαγές στους προορισμούς της διασκέδασης αναμένεται να πραγματοποιηθούν από την ερχόμενη εβδομάδα, μιας και ρίχνουν αυλαία δύο από τα πιο αγαπημένα σχήματα που γνώρισαν την απόλυτη επιτυχία όλο το διάστημα των εμφανίσεών τους. Από τη μία, Καίτη Γαρμπή, Γιώργος Παπαδόπουλος και Ναταλία Γερμανού, θα πραγματοποιήσουν το τελευταίο τους διήμερο στην σκηνή του «Central Live», και από την άλλη, ο Πάνος Κιάμος με την Ελένη Χατζίδου και τον Stan θα ρίξουν αυλαία στη σκηνή του «Club 22», ύστερα από έξι ολόκληρους μήνες επιτυχίας.

Για τρεις τελευταίες μοναδικές βραδιές, την ερχόμενη Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, θα έχει την ευκαιρία το τεράστιο κοινό του Πάνου Κιάμου να τον απολαύσει σε ένα από τα πιο ανεβαστικά και διασκεδαστικά του προγράμματα. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να απογειώσει το κέφι τις τελευταίες αυτές φορές με το απόγειο να έρχεται το Σάββατο, 23 Μαΐου, στο μεγάλο φινάλε. Μαζί του βρίσκονται δυναμικά, η Ελένη Χατζίδου αλλά και o Stan ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο το διασκεδαστικό πρόγραμμά τους.

Και όποιος έχει απολαύσει πολλές φορές το σχήμα που μονοπώλησε το ενδιαφέρον τον χειμώνα αυτό, θα μπορεί να απολαύσει για τελευταίο διήμερο την μοναδική Καίτη Γαρμπή με τον Γιώργο Παπαδόπουλο και την Ναταλία Γερμανού στα decks του «Central Live». Την Παρασκευή, 22 Μαΐου θα ξεκινήσει το τελευταίο αυτό διήμερο εμφανίσεων, ενώ το Σάββατο, 23 Μαΐου, αναμένεται να επικρατήσει πανικός αφού θα γίνει το μεγάλο φινάλε του σχήματος. Μπορεί να μας χάρισαν το μοναδικό τους πρόγραμμα για μόλις δύο μήνες στην νυχτερινή Αθήνα, ωστόσο, κατάφεραν να αφήσουν το δυναμικό τους στίγμα.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024