211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ποιος τυχερός: Το νέο τραγούδι του Γιώργου Σαμπάνη έγινε trend πριν καν κυκλοφορήσει

Ποιος τυχερός Σαμπανης βοτανικος live stage
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες την ανάρτηση που έκανε ο τραγουδιστής. 

Με ένα νέο τραγούδι επιστρέφει δυναμικά ο Γιώργος Σαμπάνης, λίγο καιρό πριν ξεκινήσει και τις εμφανίσεις του στην Αθήνα. Ο τίτλος της νέας του κυκλοφορίας είναι «Ποιος τυχερός» και αναμένεται να κυκλοφορήσει σήμερα στο Spotify. Ωστόσο, το τραγούδι πριν ακόμα κυκλοφ0ορίσει έγινε viral στο Tiktok. Δες αναλυτικά τι έγραψε στο Instagram του ο τραγουδιστής.

«#poiosticheros Challenge μόλις ξεκίνησε! 🥰 Την Παρασκευή το single μας θα βρίσκεται στο spotify , ως τότε: 1. Ανεβάστε τα βίντεο σας χρησιμοποιώντας τον ήχο από το #tiktok , στο Tik Tok & σε Instagram Story με αυτόν/η που σας κάνει να νιώθετε τυχερός/η 2. Κάντε μας tag για να τα δούμε και να τα κάνουμε repost! Περιμένω τα πρωτότυπα βίντεο σας! Πάμε 💥 #newsingle», έγραψε ο καλλιτέχνης.

Παράλληλα, τον τραγουδιστή θα δούμε φέτος σε μία συνεργασία – έκπληξη που αναμφίβολα θα κλέψει τις εντυπώσεις. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, μαζί με την Έλενα Παπαρίζου θα ανέβουν στη σκηνή του Βοτανικού. Η πρεμιέρα τους αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στον Νοέμβριο.

Ποιος τυχερός: Το νέο τραγούδι του Γιώργου Σαμπάνη έγινε trend πριν καν κυκλοφορήσει

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024