211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Έναστρον – Enastron: Οι Melisses υποδέχονται τη Δέσποινα Βανδή!

Έναστρον αθηνα τιμες κρατηση εισοδος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ένα σχήμα που θα πρωταγωνιστήσει τον χειμώνα 2022-23.

Οι Melisses επιστρέφουν στη διασκέδαση της Αθήνας, πρωταγωνιστώντας σε μία νέα πίστα και ξεκινούν μια καινούρια πορεία στη νυχτερινή Αθήνα. Το συγκρότημα ετοιμάζεται να ανέβει στη σκηνή του Έναστρον για πρώτη φορά και μαζί τους θα βρίσκεται η Δέσποινα Βανδή.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια από εκείνες τις μουσικές συνεργασίες που ξεχωρίζουν και θα κερδίσουν την αγάπη του κοινού φέτος.

Το πρόγραμμα θα ολοκληρώνουν οι Kings και η Τάνια Μπρεάζου. Η δισκογραφική εταιρεία Panik έκανε μία ανάρτηση με την οποία ανακοίνωσε την επερχόμενη συνεργασία, γράφοντας:

«Οι @melisses_official, το no1 συγκρότημα της χώρας, συναντά μουσικά την super star @desp1navandi στο «@enastron_ », σε μία συνεργασία που θα γράψει ιστορία.

Οι ΜΕΛΙSSES, έχοντας βάλει τη σφραγίδα τους στο live clubbing της Αθήνας τα τελευταία χρόνια και έχοντας αδιαμφισβήτητα διαμορφώσει το σύγχρονο τρόπο διασκέδασης, ετοιμάζουν πυρετωδώς το νέο τους χώρο.

Η Δέσποινα Βανδή, που έχει χαράξει τη δική της ανεπανάληπτη διαδρομή στις live εμφανίσεις, με shows που άφησαν εποχή, θα «μαγέψει με τις επιτυχίες της 30χρονης διαδρομής της, τις ερμηνείες της και την αστείρευτη ενέργειά της.

Την Τρίτη 11 Οκτωβρίου , οι ΜΕΛΙSSES -ο Χρήστος, ο Κώστας και ο Θάνος- συναντήθηκαν με τη «βασίλισσά» τους, την Δέσποινα, στο «Έναστρον», όπου παρακολούθησαν τις εργασίες ολικής ανακαίνισης που γίνονται υπό τις οδηγίες του @rigosk.

Μαζί τους συμπράττουν μουσικά οι @kingsofficial και η @taniabreazou_official.

Μείνετε συντονισμένοι…
Σε λίγες ημέρες θα αποκαλυφθούν ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για τα βράδια μας στο «Έναστρον», που προβλέπονται μαγικά!».

Έναστρον – Enastron: Οι Melisses υποδέχονται τη Δέσποινα Βανδή!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024