211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Fantasia: Η επιτυχία συνεχίζεται και τον Οκτώβριο!

Fantasia live stage
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Josephine συνεχίζουν τις sold out εμφανίσεις τους.

Στο θρυλικό Fantasia, ο Πέτρος Ιακωβίδης επέστρεψε για να αναστατώσει τους θεατές σε μια ακόμα σειρά εμφανίσεων, αυτή τη φορά συνοδευόμενος από την αιθέρια Josephine.

Η συνάντηση αυτής της μουσικής δύναμης έγινε την παραμονή της 2ης Σεπτεμβρίου 2022 και από τότε, η επιτυχία τους δεν έχει γνωρίσει παύση. Τον κύκλο αυτών των μαγικών εμφανίσεων κλείνουν με μια ξεχωριστή νότα ο FY και ο Γιάννης Ξανθόπουλος, προσφέροντας ένα μουσικό ταξίδι που κεντρίζει το ενδιαφέρον και αποζημιώνει το κοινό.

Το νυχτερινό κέντρο μέσα από μία ανάρτηση στο Instagram έγραψε:

«Η επιτυχία συνεχίζεται και τον Οκτώβριο! Ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Josephine συνεχίζουν τις sold out εμφανίσεις τους στο FANTASIA και τον Οκτώβριο , παρουσιάζοντας την πιο #fresh πρόταση διασκέδασης στη νυχτερινή Αθήνα!

Έχοντας ήδη σημειώσει μεγάλη επιτυχία απ’ το ξεκίνημα των εμφανίσεων τους έως και σήμερα, ο Πέτρος Ιακωβίδης , ο πιο επιδραστικός καλλιτέχνης & δημιουργός της γενιάς του & η εκρηκτική hit performer Josephine , κατάφεραν να γίνουν talk of the town και συνεχίζουν να μας παρασύρουν στους δικούς τους ρυθμούς κάθε Παρασκευή και Σάββατο 🔥». 

Fantasia: Η επιτυχία συνεχίζεται και τον Οκτώβριο!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024