211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Η Πάολα μιλά για το δημοψήφισμα

PAOLA
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πάολα: Ποια είναι η γνώμη της για το δημοψήφισμα;

Την περίοδο αυτή πραγματοποιεί τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις σε πολλά σημεία της Ελλάδας, χαρίζοντας στους θαυμαστές της μοναδικές και αξεπέραστες βραδιές. Μια από αυτές τις πόλεις είναι και η Χίος, όπου η Πάολα βρέθηκε πρόσφατα και φυσικά παραχώρησε συνέντευξη στο chiosin.gr, μιλώντας για τη ζωντανή εμφάνισή της αλλά και για διάφορα ακόμα θέματα. Ένα από αυτά, φυσικά δεν θα μπορούσε να μην είναι και το δημοψήφισμα, που τόσο έχει απασχολήσει το τελευταίο διάστημα.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια επέλεξε να διατηρήσει μια ουδέτερη στάση και να μην εκφέρει την άποψή της επί του θέματος. Μάλιστα, δικαιολόγησε την επιλογή της αυτή, αναφέροντας πως οι καλλιτέχνες δεν θα έπρεπε να τοποθετούνται σε τέτοια σοβαρά ζητήματα, μιας και υπάρχουν άτομα που τους αγαπούν και θα μπορούσαν να οικειοποιηθούν τη γνώμη τους χωρίς δεύτερη σκέψη.

Η Πάολα συνεχίζει τις εμφανίσεις της ανά την Ελλάδα, ενώ μεγάλοι σταθμοί της περιοδείας της αυτής θα αποτελέσουν οι δύο μεγάλες συναυλίες της στην Κύπρο με τον Παντελή Παντελίδη. Ύστερα από έναν φανταστικό χειμώνα που μας χάρισαν από την πίστα του «Teatro», με τον Γιώργο Μαζωνάκη, οι δύο καλλιτέχνες συναντιούνται και πάλι επί σκηνής και ενώνουν τις φωνές τους για δύο μοναδικές εμφανίσεις.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024