211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Frangelico: Τέλος εμφανίσεων για Χρήστο Μενιδιάτη και Λένα Παπαδοπούλου

Frangelico αθηνα μενιδιατης μπουζουκλια πιστες παραλιακη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ύστερα από περιορισμένες αλλά επιτυχημένες εμφανίσεις. #Frangelico

To Frangelico αναμφίβολα έκλεψε τις εντυπώσεις στην αθηναϊκή διασκέδαση και φέτος το καλοκαίρι. Το αγαπημένο νυχτερινό κέντρο έκανε πρεμιέρα στα μέσα Ιουλίου έχοντας στο τιμόνι του προγράμματος ένα δίδυμο που ξεχώρισε: Χρήστος Μενιδιάτης και Λένα Παπαδοπούλου ένωσαν τις φωνές τους και μας παρουσίασαν ένα μοναδικό πρόγραμμα.

Μαζί τους η Μαρία Κορέλλι και ο Κώστας Ορφανίδης, ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα δίνοντας τη δική τους δυναμική νότα σε αυτό. Το πρόγραμμα έριξε αυλαία στις αρχές Αυγούστου όμως αυτό είναι μόνο ένα διάλειμμα, καθώς την Παρασκευή αυτή, 26 Αυγούστου, έκανε πρεμιέρα και πάλι.  Το σχήμα ήταν κοντά μας κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, ενώ η περασμένη εβδομάδα ήταν και η τελευταία καθώς έριξε αυλαία το Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου.

«Άλλη μια υπέροχη σεζόν στο @frangelicogroup έφτασε στο τέλος της! Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς!», έγραψε ο Χρήστος Μενιδιάτης στο Instagram λίγες ώρες μετά το φινάλε. Δες παρακάτω την ανάρτησή του. Παράλληλα, αναμένουμε να δούμε με ποιο σχήμα θα επιστρέψει για χειμώνα το αγαπημένο κέντρο.

Frangelico: Τέλος εμφανίσεων για Χρήστο Μενιδιάτη και Λένα Παπαδοπούλου

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024