211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Βέρτης: Πότε θα κάνει φινάλε στη Θεσσαλονίκη και το Orama;

Νίκος Βέρτης Οραμα Θεσσαλονικη μπουζουκια φιναλε
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μία σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων φτάνει στο τέλος της. 

Ο Νίκος Βέρτης, στις 5 Αυγούστου 2022, έκανε ακόμα μια λαμπερή πρεμιέρα στη σκηνή του Orama στη Θεσσαλονίκη. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, για λίγες εμφανίσεις, ο καλλιτέχνης ήταν κοντά στο κοινό της συμπρωτεύουσας με ένα μοναδικό πρόγραμμα που ξεχώρισε.

Τώρα, το φινάλε πλησιάζει σταδιακά για τον αγαπημένο τραγουδιστή. Σύμφωνα με τη δισκογραφική του εταιρεία, Heaven Music, και μια ανάρτηση που έκανε στο Instagram, το ερχόμενο θα είναι και το τελευταίο διήμερο εμφανίσεων για τον καλλιτέχνη. Συγκεκριμένα, μέσα στο ποστ ανέφερε

«Παρασκευή & Σάββατο το ραντεβού μας είναι στο @oramathemusicshow με τον μοναδικό @nvertis! Τελευταίο διήμερο για τον επιτυχημένο καλλιτέχνη στη Θεσσαλονίκη, ενώ σε λίγες μέρες θα βρεθεί στην Ρουμανία για μία μοναδική συναυλία στο Sala Palatului, ενώ ο αμέσως επόμενος προορισμός είναι η Αυστραλία! Από Νοέμβριο το ραντεβού θα είναι ένα και θα είναι στο ΥΤΟΝ», έγραψε η δισκογραφική αποκαλύπτοντας πως το μεγάλο φινάλε θα γίνει το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, αλλά και τα επόμενα, χειμερινά πλάνα του καλλιτέχνη.

Νίκος Βέρτης: Πότε θα κάνει φινάλε στη Θεσσαλονίκη και το Orama;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024