211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ηλιοβασίλεμα: Κωνσταντίνος Αργυρός και Light σε ενα νέο music video

Ηλιοβασίλεμα αργυρος light
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες έδωσαν εικόνα στο ντουέτο τους.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός πριν λίγους μήνες μας σύστησε το νέο του άλμπουμ “22”, το οποίο περιέχει επιτυχίες που ήδη γνωρίζαμε αλλά και νέες. Ανάμεσα στα κομμάτια που ξεχώρισαν αμέσως είναι και το ντουέτο με τον ράπερ Light, «Ηλιοβασίλεμα».

Τη μουσική του τραγουδιού υπογράφουν ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τον Μάριο Ψιμόπουλο και τον OGE, ενώ τους στίχους ο Κωνσταντίνος Αργυρός και o Light. Από την πρώτη κιόλας στιγμή κυκλοφορίας του το κομμάτι κέρδισε εκατομμύρια προβολές και τώρα αποκτά και εικόνα μέσα από ένα ξεχωριστό music video που θα βρεις παρακάτω. Το τραγούδι έχει γίνει τριπλά πλατινένιο στις ψηφιακές πλατφόρμες, κάτι που αντανακλά την τεράστια αγάπη που έχει λάβει από το κοινό του.

Ηλιοβασίλεμα: Κωνσταντίνος Αργυρός και Light σε ενα νέο music video

Παράλληλα, ο διάσημος τραγουδιστής πραγματοποίησε μια μεγάλη περιοδεία το φετινό καλοκαίρι, την «Eleutheros Tour», που έγινε sold out από την αρχή έως το τέλος της, ενώ τον περασμένο χειμώνα τον απολαύσαμε στη σκηνή του Teatro Music Hall, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, μαζί με την Ελένη Φουρέιρα και τον Γιώργο Κακοσαίο. Πού θα τον δούμε άραγε φέτος; Σύντομα θα μάθουμε τα επόμενα βήματά του.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024