211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Η Λένα Ζευγαρά στο Sasa Live Stage: Δες βίντεο από την επίσκεψή της

Λένα Ζευγαρά sasa live stage
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Διασκέδασε με τον Δήμο Αναστασιάδη. 

Ακόμα ένα μαγαζί εγκαινίασε ο Δήμος Αναστασιάδης, ύστερα από τη χειμερινή του επιτυχία στο νέο Stairs Athens. Αυτή τη φορά, ο τραγουδιστής ξεκίνησε στις αρχές του καλοκαιριού μια νέα σειρά εμφανίσεων στο ολοκαίνουριο Sasa Live Stage, που βρίσκεται στη Λεωφ. Ποσειδώνος 18, στο Ελληνικό.

Μαζί του, ο Νίκος Βουρλιώτης, ο Ισορροπιστής και η Χριστίνα Μήλιου και η Ναυσικά ολοκληρώνουν το απόλυτα φρέσκο και νεανικό πρόγραμμα και παρουσιάζουν κάθε εβδομάδα ένα πρόγραμμα που έχει κλέψει για τα καλά τις εντυπώσεις στην αθηναϊκή διασκέδαση και σύντομα, ύστερα από μήνες επιτυχίες, αναμένεται να ρίξει αυλαία.

Λίγο πριν το φινάλε, με το σχήμα διασκέδασε η πολύ αγαπημένη τραγουδίστρια του κοινού, Λένα Ζευγαρά. Από τα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού απόλαυσε το μοναδικό πρόγραμμα των καλλιτεχνών, ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς 0 οικοδεσπότης βρέθηκε στο τραπέζι της και της χάρισε το μικρόφωνο. Εκείνη, ερμήνευσε μερικές μεγάλες επιτυχίες κερδίζοντας το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού. Δες παρακάτω το απόσπασμα που αναδημοσίευσε το κέντρο μέσα από τα stories του. Μήπως η τραγουδίστρια θα είναι η επόμενη στη σκυτάλη του προγράμματος του νυχτερινού κέντρου; Σύντομα θα μάθουμε τα σχέδιά της.

Η Λένα Ζευγαρά στο Sasa Live Stage: Δες βίντεο από την επίσκεψή της

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024