211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Διονύσης Σχοινάς: Αποχώρησε από το σχήμα του Κέντρου Αθηνών

Διονύσης Σχοινάς demy εμφανίσεις αθηνα μπουζουκια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΧΟΙΝΑΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ

Ένα από τα σχήματα του φετινού χειμώνα περιμέναμε με αγωνία ήταν εκείνο του Κέντρου Αθηνών με βασικούς ηγέτες δύο πολύ διάσημα ονόματα του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, τον Γιώργο Μαζωνάκη με τον Διονύση Σχοινά.

Ωστόσο, μετά τις δύο αναβολές που πήρε η πρεμιέρα, την Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου, ο δεύτερος αποχώρησε από το σχήμα με αποτέλεσμα την τελική του ματαίωση.

Ο Διονύσης Σχοινάς το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Σεπτεμβρίου με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε την αποχώρησή του, αναφέροντας και τη δική του εκδοχή για τον λόγο για τον οποίο συνέβη αυτό.

Η ανάρτηση του Διονύση Σχοινά: «Αγαπημένα μου φιλαράκια. Επειδή ακούγονται διάφορα σενάρια, ο λόγος που αποχώρησα ήταν γιατί 2 φορές ακυρώθηκε η sold out πρεμιέρα μας, χωρίς να το έχουμε αποφασίσει από κοινού και επί της ουσίας χωρίς να ξέρω το λόγο! Πιστεύω στο αμοιβαίο σεβασμό κι έτσι πορεύομαι όλα αυτά τα χρόνια! Οπότε θεώρησα σωστό να αποχωρήσω υπερασπιζόμενος το όνομά μου, την καριέρα μου και τον εαυτό μου».

Ο Διονύσης Σχοινάς αναμένεται να συνεχίσει τις εμφανίσεις του στο Box Athens

Διονύσης Σχοινάς: Αποχώρησε από το σχήμα του Κέντρου Αθηνών

Πλέον, αναμένουμε την ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου για την εκ νέου σύσταση του σχήματος αλλά και το πού θα δούμε τελικά φέτος τον αγαπημένο καλλιτέχνη.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024