211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Παντελής Παντελίδης – Στις 2.000.000 προβολές η «Πυρκαγιά»

ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Νέα πρωτιά για Παντελή Παντελίδη: Τα views του «Πυρκαγιά» ξεπέρασαν κάθε προσδοκία!

Η τελευταία του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά, με τίτλο «Πανσέληνος και κάτι – Εκ-πνοή», μετρά μόλις 3 μήνες κυκλοφορίας και πολλά από τα κομμάτια του νέου αυτού δίσκου του Παντελή Παντελίδη έχουν ήδη αναδειχθεί σε μεγάλες επιτυχίες, πράγμα καθόλου παράξενο για τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη. Ένα από αυτά, το τραγούδι «Πυρκαγιά» που έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού και ακούγεται δυνατά παντού αυτό το καλοκαίρι.

Και η επιτυχία του τραγουδιού αυτού επιβεβαιώνεται τώρα και με ακόμα έναν τρόπο, αφού τα views του στο Youtube έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία, αγγίζοντας τον μαγικό αριθμό των 2.000.000 προβολών, μέσα στο σύντομο διάστημα της κυκλοφορίας του. Και σίγουρα έπεται και συνέχεια, αφού όπως όλα δείχνουν, το τραγούδι αυτό θα αναδειχθεί σε μια από τις top επιτυχίες του.

Αυτό μπορεί κανείς να το καταλάβει και από τον… πανικό που προκαλείται στο κοινό, όταν το τραγουδά ζωντανά, τόσο στην τωρινή περιοδεία του, κατά την οποία θα πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε πολλά μέρη της Ελλάδας, όσο και στις εμφανίσεις του στην πίστα του «Fantasia», όπου εμφανιζόταν μέχρι πριν λίγο διάστημα με την Ελένη Φουρέιρα και τις Μέλισσες. Αναμφίβολα, η επιτυχία συνεχίζεται όλα αυτά τα χρόνια για τον Παντελή Παντελίδη, και μάλιστα όσο περνά ο καιρός είναι όλο και πιο ανοδική.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024