211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Έλενα Παπαρίζου: Το «Κάτσε καλά» επιστρέφει ανανεωμένο

Έλενα Παπαρίζου βοτανικος live stage
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η διαχρονική επιτυχία της τραγουδίστριας θα κυκλοφορήσει και πάλι σύντομα. 

Η Έλενα Παπαρίζου σε συνεργασία με τις Marseaux και Joanne, είναι έτοιμη να μας χαρίσει μία νέα και απόλυτα ανανεωμένη εκδοχή του τραγουδιού «Κάτσε καλά» που είχε κυκλοφορήσει για πρώτη φορά το 2004.

Το τραγούδι ήταν ένα από τα κομμάτια του άλμπουμ με τίτλο «Προτεραιότητα», ενώ μουσική και στίχους έχουν υπογράψει Α. Παπακωνσταντίνου/ P. Cartries και Nikki P. και Τόνυ Μαυρίδης αντίστοιχα. Τώρα, 18 χρόνια μετά, το τραγούδι θα κυκλοφορήσει σε μία απόλυτα ανανεωμένη εκδοχή, στις 26 Σεπτεμβρίου.

Η δισκογραφική της εταιρεία μέσα από μία ανάρτηση στο Instagram έκανε γνωστή την επερχόμενη κυκλοφορία γράφοντας: «Έλενα Παπαρίζου, Marseaux & Joanne ενώνουν τις δυνάμεις τους στο απόλυτο girl power anthem! 💟

Η διεθνής Ελληνίδα star @helenapaparizouofficial το “number one” κορίτσι της Ευρώπης συναντάει δισκογραφικά την “chica” της pop @marseaux.wnc αλλά και την @its._joanne – το απόλυτο it girl της εποχής σε ένα εκρηκτικό remake του πασίγνωστου hit της Έλενας «Κάτσε Καλά».

Το τραγούδι επιστρέφει 18 χρόνια μετά την αρχική του κυκλοφορία φρέσκο και ανανεωμένο δια χειρός @arcade.music 🥵 με την προσθήκη ενός εκρηκτικού rap verse από τον μετρ του είδους @solmeister13

🏹 Digital Stores: 23/09
🏹 YouTube: 26/09». 

Έλενα Παπαρίζου: Το «Κάτσε καλά» επιστρέφει ανανεωμένο

Παράλληλα, αναμένουμε τα επόμενα βήματα της αγαπημένης τραγουδίστριας. Μετά την πανδημία δεν την έχουμε δει σε κάποια σειρά εμφανίσεων σε κάποια πίστα. Θα την απολαύσουμε άραγε σε κάποια συνεργασία τον ερχόμενο χειμώνα; Σύντομα θα μάθουμε.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024