211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ποιοί επώνυμοι διασκέδασαν με Ηλία Βρεττό;

ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πλήθος επωνύμων στις εμφανίσεις του Ηλία Βρεττού στο «Dames»

Εδώ και λίγες εβδομάδες ξεκίνησε o Ηλίας Βρεττός και πάλι τις ζωντανές εμφανίσεις του, στο «Dames» της Γλυφάδας παρουσιάζοντας το project του «The real live experience», και κάθε Πέμπτη προκαλεί πανικό στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Και η επιτυχία δεν ήρθε τώρα, αλλά συνεχίζεται αμείωτη από τις χειμερινές του εμφανίσεις στο «Messiah» το Κολωνακίου, όπου κέρδισε τις εντυπώσεις και μονοπώλησε το ενδιαφέρον στην πόλη.

Κάθε εβδομάδα, πλήθος κόσμου αλλά και επωνύμων κάνει παρέλαση από το γνωστό στέκι και διασκεδάζει με τις ατελείωτες επιτυχίες του που μας χαρίζει μέσα από το μοναδικό αυτό πρόγραμμα. Και την Πέμπτη αυτή και πάλι, το μαγαζί κατακλύστηκε από φίλους, γνωστούς αλλά και συναδέλφους του τραγουδιστή, που έδωσαν και πάλι το παρών στις εμφανίσεις αυτές.

Ανάμεσα στις επώνυμες αυτές παρουσίες, ξεχώρισε ο Θάνος Πετρέλης, ο Βαλάντης αλλά και ο Τριαντάφυλλος, που πήραν το μικρόφωνο και χάρισαν στο κοινό μερικές από τις δικές τους επιτυχίες, ενώ με το πρόγραμμα διασκέδασαν επίσης, ο Κώστας Δόξας, ο Bo, η Βασιλική Νταντά, η Μαρία Ιακώβου, ο Πέτρος Ίμβριος, η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, ο Χάρης Σιανίδης, οι Master Tempo αλλά και πολλοί ακόμα καλλιτέχνες. Μετά τον επιτυχημένο χειμώνα, ο Ηλίας Βρεττός κρατά τα σκήπτρα της διασκέδασης και το καλοκαίρι.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024