211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πέγκυ Ζήνα: Στο Baraonda Music Hall για δεύτερη χρονιά

Πέγκυ Ζήνα baraonda musoc hall αμπελοκηποι κρατηση εισοδος με ποτο μπαρ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε κάνει πρεμιέρα; Μαζί της ο Κώστας Τουρνάς. 

Αυτή τη σεζόν, το Baraonda Music Hall επανήλθε στην καρδιά της διασκέδασης της πόλης, προσφέροντας ένα εντελώς νέο πρόγραμμα. Μια αξέχαστη εμπειρία στη σκηνή του δημοφιλούς στέκιου των βορείων προαστίων περιλαμβάνει την πρώτη εμφάνιση της Πέγκυς Ζήνα, η οποία έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις με τις μοναδικές της παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή απόγευμα.

Σε αυτό το κορυφαίο σημείο συνάντησης, η Πέγκυ παρουσιάζει ένα πλούσιο πρόγραμμα με τις κορυφαίες επιτυχίες της και διασκευές από πολλούς άλλους αγαπημένους καλλιτέχνες αλλά και δικές της επιτυχίες.

Την πρεμιέρα της είχε κάνει στις 12 Φεβρουαρίου ενώ τις εμφανίσεις ολοκλήρωσε την άνοιξη, έχοντας διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία εμφανίσεων. Τώρα, η επιτυχία ετοιμάζεται να επαναληφθεί. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια θα ανέβει στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου για δεύτερη χρονιά, έχοντας φέτος μαζί της, μάλιστα, τον Κώστα Τουρνά.

Η πρεμιέρα τους είναι ήδη προγραμματισμένη για το Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2022, ενώ κοντά στο κοινό τους με το μοναδικό μουσικό τους πρόγραμμα θα είναι κάθε Σάββατο στις 23.00 και κάθε Κυριακή στις 21.00. Δες παρακάτω την αφίσα που ήδη κυκλοφόρησε στα social media. Ακόμα ένα σχήμα γίνεται γνωστό για τη νέα σεζόν που είναι προ των πυλών.

Πέγκυ Ζήνα: Στο Baraonda Music Hall για δεύτερη χρονιά

Πέγκυ Ζήνα

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024