211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Μαζωνάκης: Η στιγμή που η μητέρα του χόρεψε ζεϊμπέκικο

Γιώργος Μαζωνάκης μπουζουκια αθηνας που τραγουδαει
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Στη συναυλία του γιου της βρέθηκε η ίδια. 

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έδωσε το βράδυ της Πέμπτης στο Κατράκειο της Νίκαιας μία ακόμα καλοκαιρινή συναυλία. Φυσικά, το κοινό του κατέφθασε και πάλι να τον απολαύσει, κατακλύζοντας το θέατρο.

Όσοι βρέθηκαν εκεί είχαν την ευκαιρία να δουν μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές. Ο αγαπημένος τραγουδιστής είχε στο πλευρό του τους γονείς του, που βρέθηκαν εκεί για να τον απολαύσουν, και στη μέση του τραγουδιού «Ώρες Μικρές» και οι δυο τους ανέβηκαν στη σκηνή. Αφού αγκαλιάστηκαν, ο Γιώργος Μαζωνάκης τράβηξε τη μητέρα του για να χορέψει στη σκηνή, λέγοντάς της «έλα τώρα μη μου κάνεις την ντροπαλή». Η μητέρα του, Κλειώ, δεν χάλασε το χατίρι του γιου της και χόρεψε ζεϊμπέκικο ενώ ο καλλιτέχνης γονάτισε στη σκηνή για να της τραγουδήσει. Δες την ξεχωριστή αυτή στιγμή στο παρακάτω βίντεο.

Γιώργος Μαζωνάκης: Η στιγμή που η μητέρα του χόρεψε ζεϊμπέκικο

Τον χειμώνα, τον απολαύσαμε σε ένα μοναδικό πρόγραμμα από το Κέντρο Αθηνών, μαζί με τον Γιώργο Λιβάνη και τον Κωνσταντίνο Φραντζή, που έκλεψε πραγματικά τις εντυπώσεις, ενώ εκεί αναμένεται να τον δούμε και την ερχόμενη σεζόν μαζί με τον Διονύση Σχοινά και την Αναστασία.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024