211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κελεκίδου – Κουρκούλης – Παπαδόπουλος: Το αστείο βίντεο για την περιοδεία τους

Κελεκίδου παπαδοπουλος συναυλια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Οι τρεις καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους.

Γιώργος ΠαπαδόπουλοςΝίκος Κουρκούλης και Κέλλυ Κελεκίδου είναι τρεις πολύ αγαπημένοι καλλιτέχνες που κλέβουν τις εντυπώσεις με κάθε τους εμφάνιση. Τον πρώτο απολαύσαμε τον περασμένο χειμώνα σε μία άκρως επιτυχημένη σειρά εμφανίσεων στο νεοσύστατο Omega Club, την Κέλλυ τον χειμώνα είδαμε στο Galea Theater ενώ τον Νίκο δεν είδαμε σε κάποια πίστα φέτος.

Τώρα, οι τρεις καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια σειρά συναυλιών στην Αμερική το ερχόμενο φθινόπωρο. Συγκεκριμένα, τους τραγουδιστές θα δούμε να κάνουν την περιοδεία τους από 30 Σεπτεμβρίου έως 23 Οκτωβρίου. Την είδηση είχε κάνει γνωστή η διάσημη τραγουδίστρια μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram, τον περασμένο Ιούνιο, ενώ τώρα κυκλοφορεί και το promo video από τη δισκογραφική τους εταιρεία.

Στο χιουμοριστικό βίντεο, οι τρεις καλλιτέχνε ανακοινώνουν τις πόλεις που θα κάνουν στάση στην Αμερική, ξεκινώντας από το Μόντρεαλ στις 30 Σεπτεμβρίου. Πρωταγωνιστές σε αυτό είναι οι 3 τραγουδιστές, με τον Νίκο Κουρκούλη να βρίσκεται στον ρόλο του συζύγου τον οποίο παρατάει η Κέλλυ Κελεκίδου για να παντρευτεί τον πλούσιο Γιώργο Παπαδόπουλο, ο οποίος της έκανε πρόταση γάμου. Όσο κι αν προσπαθεί ο Νίκος Κουρκούλης να την κρατήσει κοντά του, εκείνη είναι ανένδοτη. Στο τέλος του βίντεο, η Κέλλυ Κελεκίδου μπαίνει στο αμάξι του Γιώργου Παπαδόπουλου και εξαφανίζεται, αφήνοντας πίσω της τον πρώην σύντροφό της. Δες το στο παρακάτω video.

Κελεκίδου – Κουρκούλης – Παπαδόπουλος: Το αστείο βίντεο για την περιοδεία τους

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024