211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Παπαδόπουλος – Γαλάτεια Βασιλειάδη: Βάφτισαν τον γιo τους

Γιώργος Παπαδόπουλος γαλατεια βασιλειαδη φωτογραφιες
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο μικρός πήρε το όνομα Ιορδάνης. 

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη βάφτισαν τον γιό τους, Ιορδάνη, το περασμένο Σάββατο 27 Αυγούστου 2022. Ο μικρός είναι μόλις 11 μηνών και οι ευτυχισμένοι γονείς δεν έκρυψαν την χαρά τους που αποτυπώνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες.

Το μυστήριο έγινε στο εκκλησάκι της Αγίας Σκέπης μέσα σε ένα κτήμα της Ανατολικής Αττικής, ενώ το όνομα που πήρε ανήκει στον πεθερό του τραγουδιστή με νονές δυο φίλες του ζευγαριού Κάλια και Μύρια. Το ζευγάρι έχει έναν ακόμα γιο, τον Άγγελο ο οποίος είχε βαφτιστεί στην Κύπρο. Οι γονείς πόζαραν χαρούμενοι στον φωτογραφικό φακό την ξεχωριστή αυτή μέρα για τη ζωή τους, άλλοτε μόνοι τους και άλλοτε μαζί με τα δύο παιδιά τους. Δες στιγμιότυπα από το μυστήριο αλλά και λεπτομέρειες της βάφτισης εδώ.

Τον χειμώνα αυτόν, τον καλλιτέχνη είδαμε σε ζωντανές εμφανίσεις μαζί με τον Γιώργο Γιαννιά, στην πίστα του Omega Stage, ενώ πρόσφατα επίσης κυκλοφόρησε και τον νέο του δίσκο ο οποίος έχει τίτλο «Καταλαβαίνω» και από τον οποίο έχουν ξεπηδήσει πολλές επιτυχίες.

Γιώργος Παπαδόπουλος – Γαλάτεια Βασιλειάδη: Βάφτισαν τον γιο τους

Γιώργος Παπαδόπουλος - Γαλάτεια Βασιλειάδη: Βάφτισαν τον γιό τους, Ιορδάνη

Γιώργος Παπαδόπουλος - Γαλάτεια Βασιλειάδη: Βάφτισαν τον γιό τους, ΙορδάνηΓιώργος Παπαδόπουλος - Γαλάτεια Βασιλειάδη: Βάφτισαν τον γιό τους, Ιορδάνη

Γιώργος Παπαδόπουλος - Γαλάτεια Βασιλειάδη: Βάφτισαν τον γιό τους, Ιορδάνη

Γιώργος Παπαδόπουλος - Γαλάτεια Βασιλειάδη: Βάφτισαν τον γιό τους, Ιορδάνη

 

 

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024