211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Άννα Βίσση: Δημοσίευσε βίντεο από τα backstage του τραγουδιού «Αίμα»

αντιδοτο στιχοι Άννα Βίσση
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία της νέας αυτής δουλειάς. 

Μόλις λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία της επιτυχίας «Αίμα», η Άννα Βίσση μοιράζεται μέσα από τα social media ένα βίντεο με backstage στιγμές από τα γυρίσματα του videoclip.

Το τραγούδι που έχει αναδειχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα hits του καλοκαιριού, είναι σε μουσική και στίχους του Νίκου Καρβέλα και κυκλοφορεί από την Panik Gold. Στο τραγούδι συμμετέχει και η Daphne Lawrence, η οποία ερμηνεύει ένα κομμάτι στίχων που έγραψε η ίδια. Το τραγούδι είχε συνοδευτεί εξ αρχής από ένα άκρως εντυπωσιακό music video σε σκηνοθεσία Δημήτρη Πρέβε.

Για να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα χρειάστηκαν αρκετές ώρες γυρισμάτων, στιγμές από τις οποίες μοιράστηκε η Άννα Βίσση στο Instagram και στο TikTok της.

Άννα Βίσση: Δημοσίευσε βίντεο από τα backstage του τραγουδιού «Αίμα»

Τα τελευταία χρόνια, όσο αφορά στις ζωντανές εμφανίσεις της, την απολαμβάνουμε σταθερά στο Hotel Ερμού. Θα την δούμε εκεί άραγε και την ερχόμενη σεζόν; προς το παρόν, για τα Σαββατοκύριακα του Σεπτέμβρη θα την απολαμβάνουμε στο Notes Live της Λεμεσού με την πρεμιέρα να είναι προγραμματισμένη για τις 3 Σεπτεμβρίου 2022.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024