211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Εξώφυλλο πρώτου δίσκου: Το πρώτο άλμπουμ του Νίκου Βέρτη

Νίκος Βέρτης εμφανισεις κρατησεις μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Κυκλοφόρησε το 2003 με τον τίτλο «Πολύ απότομα βραδιάζει».

Ο Νίκος Βέρτης είναι ένας από τους πιο ιδιαίτερους και επιτυχημένους καλλιτέχνες της ελληνικής λαϊκής σκηνής. Aπό όταν ξεκίνησε την πορεία του μέχρι και σήμερα κρατά μια σταθερή θέση στην προτίμηση του κοινού και βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο τόσο με τις κυκλοφορίες όσο και με τις εμφανίσεις του.

Το δισκογραφικό του ντεμπούτο έκανε το 2003, όταν κυκλοφόρησε τον δίσκο «Πολύ απότομα βραδιάζει» από τον οποίο κυκλοφόρησαν πολλές αγαπημένες επιτυχίες. Δες αναλυτικά παρακάτω τα δεκαπέντε τραγούδια που περιελάμβανε αλλά και το εξώφυλλο του άλμπουμ αυτού.

Τα κομμάτια του πρώτου αυτού δίσκου με τίτλο «Πολύ απότομα βραδιάζει»:

Αστέρι Μου
Πολύ Απότομα Βραδιάζει
Αν Φύγεις
Σαν Τρελός Σε Αγαπάω
Δεν Έχεις Φύγει
Τα Ματάκια Σου Δάκρυσαν
Σαν Ποτηράκι Μ’ Έσπασες
Αν Είσαι Αγάπη
Βράδιασε
Μια Του Κλέφτη
Έλα Μαζί Μου
Δωσ’ Μου Λίγο Χρόνο
Μια Φωτιά
Το Τελευταίο Σου Φιλί
Να Με Θυμάσαι

Εξώφυλλο πρώτου δίσκου: Το πρώτο άλμπουμ του Νίκου Βέρτη

Primary

Secondary, 3 of 3

Παράλληλα, το αγαπημένος καλλιτέχνης ολοκλήρωσε με επιτυχία, για άλλη μία χρονιά, τις εμφανίσεις στο YTON the Music Show. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ήταν κοντά στο κοινό του κάθε Σάββατο και Κυριακή, ενώ το πρόγραμμα ολοκλήρωσε μία ομάδα νεαρών τραγουδιστών που αποτελούνταν από την Κρυσταλλία, τους Prestige The Band, τον Γιάννη Αρβανιτίδη, την Αφροδίτη Χατζημηνά, την Αγγέλα Σιδηροπούλου και τη Χριστίνα Ζιώγα. Πλέον, συνεχίζει με τους τελευταίους σταθμούς του καλοκαιρινού του τουρ, προτού μάθουμε τα επόμενα βήματά του για τη νέα σεζόν στην Αθήνα.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024