211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σεντόνι: Το νέο hit του Γιώργου Λιβάνη που έχει αγαπηθεί πολύ! 

Γιώργος Λιβάνης μπουζουκια Αθηνας 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η ανάρτηση της δισκογραφικής του εταιρείας για την επιτυχία του τραγουδιού.

«Σεντόνι» είναι ο τίτλος της ολοκαίνουριας επιτυχίας που μας σύστησε ο Γιώργος Λιβάνης σε συνεργασία με τον AYMAN. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης κυκλοφόρησε το νέο του κομμάτι μέσα από την Panik Records, την Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022, και ήδη έχει αναδειχθεί σε ένα μεγάλο hit, ξεπερνώντας στο Youtube το ένα εκατομμύριο views.

Τη μουσική του τραγουδιού συνυπογράφουν Dj Paco, Dj Bobito και Antonis Rigas, ενώ τους στίχους οι ίδιοι μαζί με τον Ayman. Μαζί με το τραγούδι κυκλοφορεί και το music video σε σκηνοθεσία Tάσου Ξιαρχό.

«Ξεπέρασε σε ένα μήνα το 1 εκατομμύριο views στο Youtube η νέα μεγάλη επιτυχία του @giorgos_livanis με τίτλο «Σεντόνι».

Το «Σεντόνι» υπογράφουν στη μουσική οι @imdjpaco , @bobitodeejay και @antonisrigas_official και στους στίχους οι Dj Paco, Dj Bobito, Antonis Rigas και @aggelos_ayman_official.

Το «Σεντόνι» συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό one-off music video, που σκηνοθέτησε ο @tasosxiarcho, στο οποίο ο Γιώργος Λιβάνης, με συμπρωταγωνιστή τον ταλαντούχο @aggelos_ayman_official , πλαισιώνονται από σαγηνευτικές χορεύτριες που εκτελούν μία ευρηματική χορογραφία.», έγραψε η δισκογραφική του εταιρεία.

Σεντόνι: Το νέο hit του Γιώργου Λιβάνη που έχει αγαπηθεί πολύ!

Παράλληλα, τον περασμένο χειμώνα τον καλλιτέχνη απολαύσαμε σε ένα από τα πιο επιτυχημένα σχήματα της σεζόν. Συγκεκριμένα, μαζί με τον Κωνσταντίνο Φρατζή, πλαισίωναν τον Γιώργο Μαζωνάκη στο Κέντρο Αθηνών. Μια μοναδική συνεργασία που άφησε το στίγμα της ανεξίτηλο στη διασκέδαση της πόλης.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024